RETSEPT: Toortatrapajaroog ahjuköögiviljadega
Pisut mesised köögiviljad aitavad pajaroale lisada värvi, mahlast maitset ja tekstuuri.

RETSEPT: Tatar sibula, maksa ja salveiga
Tatar hakklihaga, tatar niisama pudruna, aga saavutad hoopis teistsuguseid maitsetasandeid, kui lisad tavapärasele tatrale pannil praetud sibula, maksa ja kergelt võis krõbedaks praetud salveilehed. Proovi!

RETSEPT: Tatra-hakklihahautis
Tatar sobib alati ja hakkliha-tatra kooslus on ju mõnusalt kerge argiõhtu toit!

RETSEPT: Tatrahautis kanafilee ja tomatiga Pisut suitsusest paprikapulbrist lisamaitset saanud tomatine kanapada pakub suurt vaheldust. Valmib kiiresti ja toidab ära ka suurema seltskonna.

RETSEPT: Risotto toortatrast
Toortatrast valmistatud road annavad pikaaegse täiskõhutunde. Toortatart peetakse üheks parimaks looduslikuks keha „puhastajaks” ja „isu normaliseerijaks”