Miks tellitakse Delfi Kogupaketti Eestis rohkem kui ühtegi teist? Osalt on selle taga 11 eriilmelise väljaande ajakirjanike usin igapäevatöö, ühiskonnas oluliste arengute jälgimine, valupunktide avalikustamine ja pikalt pakitsenud mädapaisete avamise kõrval ka nauditavate ning aegumatute olemuslugude loomine. Teisalt annavad tellimisele hoogu päev-päevalt paremaks muutuvad digitaalsed lahendused ja tellijate lisaväärtused, tänu millele veedetakse Delfi keskkondades rohkem aega kui teiste meediamajade keskkondades. Kogupaketti soetati eelmisel aastal võrreldes varasema aastaga kaks korda rohkem ja Delfigi tegi kõigi aegade külastatavuse rekordi, kui portaali luges ühes päevas ulmeline arv unikaalseid kasutajaid – 518 749.

Miks tasub kaaluda liitumist?

Esiteks muidugi põhjusel, et saad lugeda hästi tehtud ajakirjandust ja meelelahutuslikku sisu, ilma et osa loost maksumüüri taha jääb. Ja lugeda on palju: Eesti Ekspress, Eesti Päevaleht, LP, Maaleht ning ajakirjad Kroonika, Anne & Stiil, Eesti Naine, Pere ja Kodu, Tervis Pluss, Maakodu ja Oma Maitse, neile lisaks kõik Delfi tasulised lood. Tellijana avaneb sul võimalus lugeda lisaks kahte eksklusiivset uudiskirja, millest ühte paneb kokku Ekspressi peatoimetaja ja teine soovitab kokkuvõttena nädala jooksul kõige paremini õnnestunud lugusid.

Mõnusamaks lugemiseks ostetakse sageli juurde reklaamivabastuse teenus, mis kaotab ära bännerid kõikidest Delfi kanalitest.

Kui palju maksab?

Sõprade vahel ära jagades mitte väga palju. Enne täishinna juurde jõudmist kestab seitsmekuuline soodusperiood, kus:

  • esimene kuu maksab kokku 1 euro,
  • järgnevad kuus kuud 5 eurot.

Alles pärast seda jõuab kuutasu 9,99 euroni – Delfi, nelja ajalehe ja seitsme ajakirja sisu eest. Ja paketti saab jagada nelja sõbraga sama tasu eest.

Aitäh, et võtsid nõuks liituda Delfi Kogupaketiga

Siit leiad lingid, mis aitavad sul panna meie digilahenduse enda jaoks nii kasulikult tööle, kui vähegi saab.

Jaga
Kommentaarid