Saar ütles, et on pidanud oma elus väga palju vaktsineerima ja tema jaoks on see tavaline asi. Ta märkis, et temal endal pole vaktsiinidega kunagi mingit olulist muret olnud.

"Kui seagripivaktsiin oli, siis sai suhteliselt lühikese ajaga tavalise gripi ja seagripi vaktsiinid tehtud, võib-olla siis oli natuke ebamäärast lihasvalu," üritas ta meenutada, kas vaktsineerimine kunagi ka ebameeldivusi on tekitanud.

Saar ütles, et tema pooldab koroona vastu vaktsineerimist. Üks põhjus on tema sõnul see, et ta ise püsib terve ning saab tihedamalt suhelda laste ja lastelastega. Teine on see, et kui üle 75% inimesi saab vaktsineeritud, siis haigus enam ei levi, lausus Saar.

Tal ei ole kindlat plaani, mida hakata teistmoodi tegema, kui ta kuu aja pärast teise süsti saanuna koroona vastu immuunne on. "Lihtsalt siis on kindlustunne," ütles Saar.

Ta ütles, et koroona pole tema elu sel aastal väga palju mõjutanud. "Ma pole kunagi olnud suur poodides kolaja. Liigun palju väljas, see oli kogu aeg lubatud. Ma tõesti ei ole midagi muutnud," tõdes Saar.