Tartumaa piirkonnapolitseinik Ergo Usar:

Paralleelselt info kogumisele on politsei viimastel päevadel meest püüdnud leida ka maastikuotsingute käigus. Nii oleme jalgsi liikudes aga ka droonilennul üle vaadanud mehe kodukandi Tüki külas ning seda ümbritsevad teed, metsad ja soisemad alad. Omal käel on meest kodu lähistelt leida püüdnud ka tema lähedased ja tuttavad.

Kuivõrd meest nähti 26. novembril liikumas Kärevere kandis, siis laiendas otsingumeeskond otsimispiirkonda mehe kodutalu juurest ka Palupõhja, Valmaotsa küla ja ka Laeva soo kanti, kus tihedad metsatukad ning rabaalad on praeguseks niisamuti droonilennul üle kontrollitud. Muuhulgas käisid otsijad ka läbi ka sealse matkaraja ning soomaja selgitamaks, ega otsitavat meest kuskil seal ei ole. Suheldud on ka ümberkaudsetes taludes elavate inimestega, kuid paraku neist keegi Agole sarnanevat meest kuskil liikumas näinud ei ole.

Otsingud mehe leidmiseks jätkuvad nüüdsamagi, mil politseinikud ühes kohalikega Palupõhja piirkonda veel kord üle kontrollima lähevad. Muuhulgas paluvad politseinikud autojuhte, kel on pardakaamerad ja kes liikusid 26. novembril kella 14-15 vahel Tallinna-Tartu maanteel Kärevere kandis, et nad vaataks üle oma salvestise selgitamaks, ega Agole sarnanev mees ei ole kellegi sõiduvahendi lindistusele talletunud. Politseinikud loodavad, et selle info pinnalt on ehk võimalik tuvastada mehe liikumissuunda või saada kinnitust otsitava mehe väljanägemise ja tundemärkide osas.

Kodust lahkudes oli Agol seljas roheline jope, jalas pruunid püksid ja pruunid kingad ning peas must müts.

Kui keegi on otsitavat meest näinud või teab, kus ta viibida võiks, palutakse sellest teada anda politseile telefonil 112.