Mida aeg edasi ja mida enam inimesi linnadesse kolib, seda rohkem soovib suurem osa meist elada linnamürast eemal, kaotamata seejuures kosmopoliitse metropoli hüvesid. SPACE on selle tasakaalu saavutanud, pakkudes kõiki mugavusi väljaspool linnakära. Moodne ja ajatu disain keskendub lihtsuse ja rahu loomisele, unustamata seejuures mineviku kultuuripärandit ning traditsioone.

Keskkond – linnas või maal


Moodsa majakese saab liigutada kuhu iganes: mäeküljele, kauni järve kaldale, metsa või mere äärde. IO House’i tegevjuht Mario Ojalo sõnul on eesmärk pakkuda korraga nii mugavust kui ka privaatsust. On ju oluline veeta aega iseenda ja oma lähedastega ning igapäevamuredest välja lülituda. Nii sündis elamu, kus kõik saaksid lihtsalt lõõgastuda ja vaadet nautida.

Nutikas ja tark


Majas on vesi, elekter, küte ja WiFi. Muidugi on olemas ka sisseehitatud turvasüsteem koos kaamerate ja digitaalse võrguturbega. Peale selle on kodu täielikult nutitelefoni või tahvelarvuti abil juhitav, tuues sujuvalt kokku moodsa tehnoloogia ja säästliku eluviisi. Ehitis on valmistatud täiesti orgaanilistest ja mittesünteetilistest materjalidest. Kiiresti kokkupandav ja minimaalse jalajäljega konstruktsioon võimaldab olemasolevat vajadusel kergesti mujale viia.

Moodne interjöör

Ei ole mingit kahtlust, et kaasaegsed liikumisvõimalused on mõjutanud meie igapäevaelu kõiki aspekte. Alates autodest, moest ja tehnikast kuni disainimaailma, arhitektuuri ja interjöörideni. IO House’i SPACE’i töötasid välja disainerid ja juhtivad spetsialistid, kes kujutasid ette moodsat ruumi, mis oleks loodusega täiuslikus kooskõlas. Interjööris on kasutatud puitu, metalli ja klaasi. Võtmesõnaks on minimalistlik Skandinaavia stiil. Puhtad jooned, modernne stiil ja vormiselgus olid selle eesmärgi saavutamisel peamised tegurid. See tähendab lihtsust ja rahu.

Luksuslikus ja heldes interjööris on kasutatud parimaid materjale, majake on sama mugav kui luksusjaht. Nautida saab kvaliteeti, mida pakuvad suurepärased Itaalia kaubamärgid, nagu Antonio Lupi, Vola, Andreu World, Penta, Lago ja paljud teised.

Esmaklassilistest materjalidest ehitatud maja kvaliteet ja looduslähedane disain loovad õdusa ning keskkonnateadliku elamispinna. IO House on tõeliselt oma ajast ees – meie visioon esindab säästva elu ja harmoonilise mugavuse tulevikku.

Arhitektuur ja välisilme

IO House’i SPACE on ideaalne segu tehnoloogiast ja kunstist. Iga detail – alates sisustusest kuni ruumide kujuni – on hoolikalt läbi mõeldud ja kujundatud nii optimaalset mugavust kui ka esteetikat silmas pidades.

Väike kodu on ühtaegu hubasuse ja rahu pelgupaik. Selle kujundus loob täiusliku harmoonia looduse ja arhitektuuri vahel – puhas, ajatu ning väärikas.

  • Lugu ilmus sisustusajakirja Disain, Interjöör & Arhitektuur sügisnumbris. Telli ajakiri endale SIIT.