- Kasuta põrandate puhastamiseks mikrokiudlappe. Sooja veega niisutatud mikrokiudlappidega on võimalik väga edukalt kogu mustus põrandalt eemaldada ilma et läheks vaja mõnda vänget kemikaali või puhastusvahendit.

- Valmista desinfitseerimisvahend ise. Selleks järgi järgnevat retsepti — sega kuus tilka enda lemmik eeterlikku õli 80 kraadise viinaga. Vala segu spreipudelisse ja enne kasutamist raputa.

- Väldi liigseid nipsasju. Need koguvad väga kiiresti tolmu. Kui neid on liiga palju, võib suur osa tolmust märkamata jääda. Kodu püsib kauem puhas, kui puuduvad kohad, kuhu tolm kiirelt koguneda saab.

- Loobu paberrätikutest. Loodussõbralikum on kasutada korduvkasutatavaid ja pesumasinas pestavaid lappe. Peale kasutamist viska need lihtsalt pesumasinasse.

- Selleks, et köögitehnika säraks, saab kasutada oliiviõli. Tupsuta pisut oliiviõli roostevabast terasest külmkapile, nõudepesumasinale või muule tehnikale, et lisada õhuke kiht sära.

- Puhasta dušš auruga. Paljud poes müüdavad vannitoa puhastusained on täis karme ja mürgiseid kemikaale. Dušši saab aga kõige lihtsamini puhtaks aurupuhastiga.

- Dusinurga klaasseinad ja peeglid puhasta äädika- ja veelahusega. Kalla üks osa äädikat ja kaks osa vett spreipudelisse ja pritsi pindadele ning pühi puhtaks kuiva ja puhta mikrofiiberlapiga. Sama moodusega on hea pesta ka aknaid, kuid fiiberlapi asemel on seal parem kasutada vanu ajalehti.