Laulja on olnud vegan ligi kuus aastat, kuulutades esmakordselt oma valikut 2014. aastal pärast oma armastatud koera Floydi surma. Muide, Miley'l on ka kaks veganlusele pühendatud tätoveeringut: päevalill ja sõnad "be kind". Samas tunnistas Miley eelmisel kuul, et on hakanud vaikselt veidi uuesti kala sööma, sest ta "aju ei töötavat enam korralikult."

2. Natalie Portman

Näitleja Natalie Portman hakkas veganiks 2009. aastal, pärast Safran Foer'i raamatu "Eating Animals" lugemist. Natalie on tõmmanud paralleele ka naisõiguste eest võitlemise ja veganluse vahel, öeldes: "Piim ja munad ei tule lihtsalt lehmadelt ja kanadelt, need tulevad naissoost kanadelt ja naissoost lehmadelt. Me kasutame ära naissoost loomade imelisi kehasid, et toota endale piima ja mune."

3. Ellie Goulding

Aastaid taimetoidul ja 2018.aastast täielikult vegantoidule läinud laulja ütleb, et kui mõistis, kust ja kuidas liha täpsemalt tuleb, oli selle mõttega raske elada. "Kui sa ei vaja ellujäämiseks liha, ei näe ma põhjust, miks peaksid seda sööma," arutleb naine. Küll aga tõdes Ellie hiljuti podcast'is, et kui ta väga tahab, sööb ta orgaanilist jogurtit.

4. Ariana Grande

"Armastan loomi rohkem kui inimesi, ma ei tee nalja!" ütles laulja The Mirror'ile. Kõige keerulisemaks peab Ariana jälgimist, et kõik, mis ta sööb oleks ikka 100% vegan ja soovitab seega jääda kõigil kindlate ja juba tuttavate toiduainete juurde.

5. Madonna

Popkuninganna dieet on enamat kui lihtsalt vegan. Madonna mikrobiootiline menüü koosneb peamiselt külmpressitud mahladest, puu- ja juurviljadest ja täisteraviljadest.

6. Gisele Bündchen

Supermodell ütleb, et vegandieet ei erguta ainult tervist, vaid loob hea eeskuju ka tema lastele. "Me kõik armastame veganlust," arutles naine ajakirjas People, kuidas kogu perekond on taimse toidu peal. "See on meie tervisele hea, meie enesetundele hea ja loomulikult kasulik meie planeedile."

7.Pamela Anderson

Näitleja poseeris juba 20 aastat tagasi alasti PETA kampaanias ja on öelnud, et kui ta viimase asjana ka piimatooted oma peamiselt taimsest menüüst eemaldas, muutus kõik paremaks: tema nahk, seedimine ja isegi juuksed.

8. Alicia Silverstone

Nii nagu Pamela Anderson, tõdeb ka juba pea kaks kümnendit vegan olnud näitleja Alicia Silverstone, et veganlus on aidanud nii tema nahka kui seedimist. Naine annab ka oma pojale vaid taimset toitu.

9.Michelle Pfeiffer

Võid veganiks hakata mis tahes hetkel oma elus ja seda tõestas näitleja kui hakkas vais taimseid valikuid tegema 62-aastaselt. "Vegandieet on nii palju tervislikum," rõhutab naine. "Säästad end mürkidest, mis panevad vananema su naha ja keha. Nägin oma nahal tõepoolest erinevust vaid veidi aega pärast vegandieediga alustamist."

10. Venus Williams

Näitlejad, lauljad ja modellid pole ainsad, kes veganlust kiidavad. Tennisist Venus Williams ütleb, et taimne toit annab talle rohkem energiat.

Allikas: marieclaire.co.uk