Vahekorra ajal võivad rebendid tekkida nii tupsesiseselt kui häbemele ja see on üks levinumaid ja tavalisemaid probleeme kui tegutsetakse liiga kiiresti ja kuivalt. Kui veritsus on kerge ja möödub ise, pole mõtet liialt muretseda. Kui vaatamata kõigi abinõude, sealhulgas libesti kasutusele võtmisele veritsus kordub, tuleks kindlasti pöörduda arstile.

"Vaibapõletus"

Aplaus, kui leiutate seksimiseks põnevamaid kohti kui pehme voodi, aga hoogne vahekord karedal vaibal võib lõppeda üpris valusa "põletusega" nahal. Puhasta piirkond ja kanna sellele leevendavat kreemi, aga järgmisel korral oleks ehk hea mõte eelnevalt pehme lina maha laotada.

Võõrad esemed tupes...

Kaotatud kondoomid on ühed levinuimad asjad, mida arstid on pidanud tupesügavustest kätte saama. Kui see juhtus, siis juhtus. Esmalt rahune ja oota 10-15 minutit kuni lihased lõdvestuvad, seejärel proovi kahe sõrmega kondoom kätte saada ja välja tõmmata. Kui see siiski ei õnnestu, siis, nii piinlik kui sul ka poleks, tuleb minna arsti vastuvõtule.
NB! Loomulikult ära unusta, et tupes kaduma läinud kondoom ei kaitsenud sind võimaliku raseduse ega suguhaiguste eest.

... ja pärasooles

See on uskumatu kui palju erinevaid esemeid on erakorralises vastuvõtus pärasooltest eemaldatud, inimeste fantaasia on ju piiritu. Püüa vältida asju, mis võivad kergesti kaduma minna ja kasuta turvalisi, spetsiaalselt pärasoolde sisestamiseks mõeldud mänguasju. Igasugune söödav ja puhastamata kraam võib tekitada nakkusi ja kohe kindlasti ei tohiks pärasoolde sisestada esemeid, mis võivad puruneda, näiteks klaasist asju.

Seljavigastus

Kahjuks vägagi tavaline, sest kui me just ainult misjonäripoosis ei seksi, sirutame ja painutame enda selga igas suunas. Kui läksid liiga hoogu ja selg sai liiga, aseta sellele midagi jahedat. Hiljem soojenda selga, et rahustada lihaseid, võta üks korralik valuvaigisti ja puhka paar tundi.

Reaktsioon toidule

Toidu magamistuppa kaasa võtmine võib olla põnev, aga silmas tuleks pidada, et toit ei tekitaks allergiaid ega ärritaks nahka. Kui asuda vürtsika toidu juurest otse kellelegi suuseksi tegema, võib see lõppeta valusa põletusega nahal. Suguelunditele sattunud suhkrune vahukoor on kutse ebameeldivale tupeseenele. Ettevaatamatus jääga tekitab nahale külmakahjustused. Ehk oleks mõistlikum toiduained lihtsalt kööki jätta?

Allikas: womenshealthmag.com