"Kindlasti saab. Olen näinud kokkasid, kes on oskuste poolest paremad kui nii mõnigi peakokk. Mina pole ennast kunagi tippkokaks pidanud, olen tavaline kokk, kes teeb köögis süüa" vastas Ruubel.

Kokkade tööpäevad on pikad ja algavad tihti varavalges. Viimane sobib Ruubelile hästi, sest enda sõnul harjutab ta vähem magamist, et mitte elu raisata. "Tavapärane on, et hommikul läheb uni ära, loen siis uudiseid ja lasen koerad õue. Palju arvavad, et kokkade elu on roosiline, aga leidub päevi, mil saab autoroolis üksnes kabanossi süüa ja mõnikord ei jaksa õhtul koju jõudes isegi külma frikadellisuppi soojendada ning söön seda niisama."

Mees tunnistas, et talle meeldib ka kodus süüa teha. "Teen tavalist sööki ja toimetan koduköögis, nii vähe aega kui ma seal ka viibin. Minu naine teeb väga hästi süüa," avaldas ta.

Ruubelil ilmus hiljuti raamat "Mees 5. Köögikurat", mis paljastab lugusid köögi telgitagustest. "Kui tahad süüa teha ja pikalt vastu pidada, siis jooga on tähtsam kui hommikuni rokkimine," ütleb ta.

Kuna Ruubelile on sümpaatne ninast sabani kontseptisoon, siis oma raamatus kirjutab ta ka lihasöömisest. "Lihasöömine on ok. Kõik looma osad tuleks toiduks ära kasutada. Mina keedan näiteks luud ja kondid puljongiks."

Kui mehelt küsiti tema viimase toiduelamuse kohta tõdes ta, et nii nagu kokkasid ikka, on ka teda keeruline üllatada. "Mul on olnud kirkaid hetki restoranides maitsekoosluste avastamisel. Hindan igat käiku eraldi, need on seotud emotsioonidega."