Sümpaatse välimusega Inga püsisuhe on väldanud 13 aastat, sellest kümme aastat ametlikus abielus. Ingal on kaks last, oma maja, täiskohaga töö ning hulk hobisid. Põhimõtteliselt on ta oma suhtega rahul, aga seks kipub ajuti igavaks muutuma… Vahel mängib Inga mõttega minna kellegi teisega voodisse, aga seni pole asi tegudeni jõudnud.

Esmaspäev. Nädala algus on alati vastik – tunnen, kuidas kohustuste koormast tingitud deprekas mind kohe hommikul ahistab. Seksist ei taha mõeldagi! Ei oma mehe ega ka kellegi teisega.

Teisipäev. Tülitseme mehega raha pärast – talle ei meeldi, et ma kavatsen endale uue talvemantli osta. Ütleb, et vana on veel hea küll. Saan jube vihaseks ja tuju on rikutud. Viimasel ajal tundub mulle tihti, et ma olen abielus õela ihnuskoiga.
Õhtul teleka ees lesides lepime siiski ära ning magamistuppa jõudes teeme ka lepitusseksi. Orgasmi ma ei saa, aga enesetunne läheb paremaks. Prantslastel on õigus, kui nad ütlevad, et kõik abielupaaride tülid lõppegu voodis. Talvemantli kavatsen juba homme ära osta!

Kolmapäev.

...

Jaga
Kommentaarid