Salati ja võileibadega on lihtne, nendega saab iga koolilaps hakkama. Kui vaja kasutada ahju või pliiti, õpeta see lapsele enne selgeks, ja mitte ainult teoorias.

Hoia pajakindad ja põletusvastane vahend ka käepärast. Meil juhtus ikka lastega algul igasugu lugusid – küll süttis köögirätik gaasipliidil, küll läks kuuma õliga pann ümber. Seega, mõtle kõik läbi ja katsetage koos. Ikka mitu korda, enne kui lapse üksi tegutsema lased. Su pingutus tasub end ära: kui lapsel köögitööd käpas, pole vaja ainult krõpsude ja krõbinate peal elada, vaid saab ka juba neid maistvaid eineid katsetada ja soojendada...

Kas ikka tead, et alloleva nupu kaudu mõne klikiga vormistatava Kogupaketi tellimusega saad edaspidi lugeda 11 Eesti väljaande parimat sisu täismahus? See tähendab ühes kuus sadu ja sadu olulisi, mõjukaid, praktilisi, aga meelelahutuslikke lugusid. Lisaks Pere ja Kodu sisule avanevad sulle kõik Eesti Naise, Anne & Stiili, Kroonika, Oma Maitse, Maakodu, aga ka Eesti Ekspressi, Eesti Päevalehe ja Delfi tasulised lood. Ja lisaks saad oma kontot jagada veel nelja sõbraga.