Ta jätkab: "Ma ei saa lahti pettumustundest ja vastikusest. Olen nii vihane ja mul pole mingit usku või usaldustunnet valitsuses suhtes. Plahvatus on poliitikute ebaõigluse, karistamatuse ja vastutustundetuse tulemus. Tervest mõistusest pole enam midagi järgi.”

SAWA töötajate sõnul on endiselt väga raske juhtunut uskuda, ent nad teevad iga päev tööd, aitamaks neid, kel veelgi raskem: "Mu mõistus ei suuda lihtsalt vastu võtta seda, mida silmad näevad. Kõik on nii hõivatud, töötades taastustöödel, jagades vajaminevat või kedagi aidates. Kõik on sagimist täis. Ma ei tunne neid, kes mu kõrval seisavad, aga koos töötame ikka.”

“Mu kodu sai kohutavalt kannatada, aga ma ei hooli sellest praegu, sest mina ja mu kallim - me oleme elus. Tunnen tohutut kurbust oma maa pärast ja inimeste pärast, kes kannatavad igapäevaselt korruptsiooni, majanduskriisi ja kroonaviiruse pärast. Nüüd veel see plahvatus…” on nad murest murtud.

Sul on võimalus aidata Beirutis kannatada saanuid, annetades Eesti Pagulasabi kaudu nende inimeste heaks. Iga väike annetus on kellelegi suureks toeks ja heategu tuleb ringiga tagasi!

Eesti Pagulasabi pikaajalise kohapealse koostööpartneri SAWA for Development & Aid meeskond on tänagi Beiruti tänavatel, kus tuhanded inimesed on vigastatud ja umbkaudu 300 000 inimest on jäänud peavarjuta. Nemad töötavad, et viia teie toetus otse kannatanutele ja seda vaatamata sellele, et plahvatus mõjutas neid endidki väga otseselt – kellel on kodu täiesti purunenud või kellel vajavad pereliikmed abi.

Jaga
Kommentaarid