Palun ära musita beebisid! Sinu pisikud, viirused ja muud võivad kellegi teise beebile väga rängalt mõjuda.

2. Ära topi oma nina vankrisse!

Magavat last saab ka emalt vaadata ja sa ei pea tingimata oma näpukestega tema põski pigistama. Palun ära topi oma nina vankrisse! Vaata eemalt! halvimal juhul äratad sa ta veel ja vot siis ei soovi see ema sind küll üldse enam kohata.

3. Ära loobi last

Võib tunduda tore idee mõnekuust jonnivat beebit hüpitada, veidi vanemat ehk isegi õhku visata, ent PALUN ära tee seda. Värske ema kardab sageli, eriti esimese lapsega, et ta beebi läheb katki ja sina ei pea seda testima ega talle vastupidist tõestama hakkama.

4. Selfita, aga ainult enda tarbeks!

Sa võid kellegi teise lapsega pilti teha, aga ainult endale mälestuseks. Igasugune piltide postitamine sotsiaalmeediasse ilma ema loata on rangelt keelatud. K.E.E.L.A.T.U.D!

5. Austa ema!

Kui 9-kuuse beebi ema ei luba oma lapsele torti anda, siis palun austa seda. Kui ta ei taha, et ta laps sinu lapse süles väntsutada oleks, austa ka seda ja päris kindlasti ei ole sina see, kes peab hakkama rääkima, et ta jääb sageli kindlasti tulevikus haigeks, kui pudelit juba mõnekuuselt saab. Iga ema teab ise, mis on talle ja ta lapsele parim!

Jaga
Kommentaarid