’’Luther’’. Elisa Huubi on jõudnud hinnatud BBC sari ’’Luther’’, mille peaosas on ei keegi muu kui Idris Elba, kes kehastab selles kaasahaaravas, nutikas ja põnevas trilleris isepäist uurijat John Lutherit. Londoni politsei raskete kuritegude büroos töötav Luther on pühendunud politseinik, osav seoste leidja ja pöörane geenius. Sarja jooksul seisab ta silmitsi mitmete psühholoogiliste duellidega jahtija ja jahitava ning kiskja ja saagi vahel, aga kui panused kõrgemaks ja isiklikumaks muutuvad, tirib üksildane tee teda kiusatuse ääreni.
Elisa Huubiga saab tutvuda: www.elisa.ee/huub.

”Nõnda ka maa peal”. Elisa Huubi on jõudnud kodumaine sari ”Nõnda ka maa peal”, mille tegijad on toonud meieni ka sarja “Lahutus Eesti moodi” – stsenarist Martin Algus, kel sel korral on sarjas endalgi väike roll ning režissööriks Ergo Kuld. Maria saabub üle aastate koos oma 5-aastase tütrega Inglismaalt Eestisse isa juurde jõulupeole. Isa on üksik vana jändrik, kes ei saa läbi ei naabrite ega oma tütardega. Isa tõsise terviserikke tõttu peab Maria nüüd kauemaks kodumaale jääma ning algab tragikoomiline teekond, mille kestel leitakse lepitus nii iseenda kui lahku kasvanud omastega.

Filmis “Galveston” on Roy (Ben Foster) viinakuradist vaevatud palgamõrvar, kelle boss ta reedab. Pärast seda, kui Roy kõrvaldab teda tapma saadetud mehed, leiab ta Rocky (Elle Fanning) - vangistatud noore naise, kelle ta põgenedes vastumeelselt kaasa võtab. Lootes leida varjupaik Galvestoni linnakeses, püüab Roy mõelda välja viisi oma bossi ning tolle käsilaste eest pääsemiseks, aga ka võimaluse jätta selja taha enda ning Rocky minevikust sündinud deemonid. Emotsionaalse põnevusfilmi "Galveston" lavastajaks on eelkõige näitlejana tuntud Melanie Laurent ("Vääritud tõprad").
“Hotell Transilvaania 2”. Laste rõõmuks on videolaenutuses nüüdsest nähtaval animafilm “Hotell Transilvaania 2”. Tundub, et Hotell Transilvaanias läheb kõik aina paremaks. Suletud kirstude taga pelgab Drac, et tema segavereline lapselaps Dennis ei ole sugugi vampiiri moodi. Kui vanemad on inimestel külas, kutsub vanaisa appi oma sõbrad, et korraldada Dennisele koletiste treeninglaager. Neil pole aimugi, et varsti saabub hotelli Draci pahur isa Vlad. Kel animasarja esimene osa veel
"Jackie" on tõsielul põhinev emotsionaalne lugu naisest keset ajaloolist tragöödiat. Jacqueline Bouvier Kennedy (Natalie Portman) oli USA esimene leedi, kelle maailm pöörati pea peale 1963. aasta traagilisel novembripäeval Dallases, mil mõrvati president John F. Kennedy. Väärikuse ja tasakaalukuse poolest tuntud daam võitleb kõigest jõust, et säilitada oma abikaasa pärandit ning Camelotiks nimetatud muinasjutulist maailma, mille nad koos lõid ning niiväga armastasid. Film oli ka kolme Oscari nominent.