Venetia Murray vend Dean suri 2007. aastal ja arvati, et mees ei teinud testmenti. Seetõttu läks Deani osa farmist tema emale Marlene’ile, kes andis selle omakorda edasi enda vanimale pojale Dale’ile.

Esialgselt oli Bronxbourne’is asuv farm koos majade ja maaga jaotatud kolme lapse vahel. Iga laps omas kolmandikku farmist. Kui Dean suri ja Marlene andis tema osa Dale’ile, omas Dale kahte kolmandikku farmist ja Venetia ühte kolmandikku.

Testamendi kohaselt pidi Dean’i osa farmist jagunema aga Dale’i ja Venetia vahel võrdselt, mille tulemusena oleks mõlemal olnud täpselt pool farmist. Farmi väärtuseks arvatakse kuus miljonit naela.

Venetia väitis kindlalt, et Dean tegi testamendi 1999. aastal, millest sai alguse ka aastatepikkune peretüli.

Pärandivaidlus leidis kiire lõpu, kui Venetia advokaadi kass ajas juhuslikult ümber paberihunniku, mis pidi minema hävitamisele. Paberihunnikust ilmus välja Dean’i 1999. aastal tehtud testament, mille kohaselt jättis Dean poole oma varandusest oma õele Venetiale.

Londoni ülemkohtu kohtunik Paul Teverson lükkas tagasi Dale’i ja tema ema Marlene’i väited, mille kohaselt oli kõnealune testament võltsitud. Kohus otsustas Venetia kasuks ja 36-aastane naine sai oma osa Broxbourne’is asuvast farmist, vahendab Daily Star.