James Franco läks 1999. aastal õppima California ülikooli Los Angeleses (UCLA), kuid kukkus sealt välja, sest suurem osa aeg läks näitlemisele. Südikas mees läks ülikooli 2006. aastal tagasi, olles vaid 26-aastane. Franco võttis normist märkimisväärselt rohkem õppeaineid. Samal ajal käisid ka filmi "Milk" võtted. Kui Franco loengutes osaleda ei saanud, lindistasid ta kursusekaaslased talle neid ja Franco vaatas loengud peale filmivõtteid järele. Kaks aastat hiljem sai Franco inglise keeles ja kirjanduses bakalaureusekraadi. Järgmiseks kolis Franco New Yorki ja omandas Columbia ülikoolis magistrikraadi samal erialal. Lisaks on Franco õppinud filmikunsti, luulet ja loovkirjutamist.

James Franco

Bradley Cooper lõpetas Georgetowni ülikooli 1999. aastal ja sai bakalaureusekraadi inglise keeles ja kirjanduses. Kui Cooper oli noor, soovis ta minna sõjakooli ja saada ninjaks. Vanemaks saades tekkis aga soov saada näitlejaks. 2000. omandas Cooper New Yorkis asuvast Pace'i ülikoolist näitlemise erialal magistrikraadi.

Bradley Cooper

David Duchovny, kes on paljudele tuttav telesarjast "The X-Files", lõpetas 1982. aastal Princetoni ülikooli inglise kirjanduse erialal. Kuna mees oli kirjanduse uurimisest huvitatud, jätkas ta õpinguid samal erialal magistriõppes Yale'i ülikoolis. Väidetavalt oli Duchovny hea luuletaja ja kirjutaja. Tema kirjutised said sageli õppejõudude ja kursusekaaslaste kiidusõnade osaliseks. Duchovny läks ka doktorantuuri, kuid see on tal tänini lõpetamata.

David Duchovny

Sigourney Weaver lõpetas Stanfordi ülikooli 1971. aastal ja sai bakalaureusekraadi kirjanduses. Ülikoolis õppimise ajal sai naine aru, et tema tõeline kirg on näitlemine. Peale seda omandas Weaver magistrikraadi näitlemise alal Yale'i ülikoolist. Kusjuures seal tutvus ta ka Meryl Streepiga.

Sigourney Weaver

Meryl Streep on üks kõigi aegade edukamaid ja armastatumaid näitlejaid. Lisaks sellele on tal ka hea haridus. Streep lõpetas 1971. aastal Vassari kolledži ja omandas peale seda Yale'i ülikoolist magistrikraadi näitlemise erialal. Draamaõpetuse õppejõud Vassari kolledžist on Streepi kohta öelnud, et vaevalt õpetas keegi teda näitlema, vaid pigem õpetas ta end ise näitlema.

Meryl Streep

Rowan Atkinson, kes on paljudele tuntud Mr. Bean'i rollist, on tegelikult lõpetanud Oxfordi ülikooli elektriinsenerina. Atkinson hakkas lihtsamates tükkides kaasa tegema juba ülikooli ajal. Edukas karjäär sai aga alguse Briti telesarjast "Not Your Nine O'Clock News".

Rowan Atkinson

Natalie Portman ehk Neta-Lee Hershlag alustas oma näitlejakarjääri 12-aastasena. Sellele vaatamata läks naine Harvardi ülikooli psühholoogiat õppima ja lõpetas selle 2003. aastal.

Natalie Portman