Video filmimise ajal oli Meghan tuntud eelkõige kui näitlejanna seriaalist "Suits".

Klipis võib näha, et Meghanil on seljas T-särk kirjaga "i won't stand for racism" ja video lõpus avaldab naine lootust, et selleks ajaks, kui tema emaks saab, on maailm loodetavasti parem paik.

Teades, et hertsoginna ja prints Harry said lapsevanemateks möödunud aastal, võime öelda, et maailmal on veel pikk tee minna.

Allolevas videos on näha osa Meghani jutust:

Siin on Meghani kogemus:

"Minu nimi on Meghan Markle ja ma olen siin sellepärast, et minu arvates on tegemist väga olulise kampaaniaga. Minu jaoks on see väga isiklik. Ma olen segarassist, suurem osa inimesi ei saa aru, kuhu mind liigitada, nii et suure osa elust olen tundnud end kõrvaltvaatajana. Nii et need solvavad naljad ja hüüdnimed puudutavad mind tugevalt.

Ja teate mis? Paar aastat tagasi kuulsin, kuidas keegi kutsus mu ema n-sõnaga. Nii et minu jaoks, lisaks isiklikele solvangutele, näitab rassism, millises olukorras meie riik ja kogu maailm praegu on. Kindlasti ma soovin, et asjad oleksid paremad.

Ausalt öeldes on rass osa sellest, mis sind defineerib. Küll aga tundub mulle, et maailm kohtleb sind vastavalt sellele, kuidas sa välja näed. Osa inimesi ei näe mind vaadates mustanahalist naist või segarassist naist. Nad kohtlevad mind teisiti kui siis, kui nad teaksid, kellega mind segatud on. Ma arvan, et see võib-olla nii probleem kui ka eelis, sõltuvalt sellest, kellega sa kokku puutud.

Los Angelesest lahkumine oli justkui illusiooni purunemine. Ma olin harjunud kõigega, kuid olin unustanud, et väljaspool kodukohta on nii palju piiratud mõtlemist. Mulle tundub, et see avas mu silmad mentaliteedi koha pealt, mis endiselt eksisteerib, kuigi ma arvasin, et see on jäänud aega, mil mu vanaisa kolis perekonnaga Clevelandist Los Angelesse.

Ma olen oma päritolu üle väga uhke. Ma olen uhke selle üle, kui kaugele ma olen jõudnud ja kuhu olen teel. Aga loodame, et selleks ajaks, kui saan emaks, on inimesed rohkem avatud meelega ja asjad muutuvad."

Allikas: Harper's Bazaar