Mõned nipid mõnusalt pehmete ja soojade VAHUKOMMIDE grillmiseks!
Vahukommid muudavad sooja käes oma konsistentsi ja kuumale grillrestile asetades jääksid need sinna kohe kinni. Seetõttu pange vahukommid bambusest grillvarda külge ja hoidke neid hõõguvate süte või lõkke kohal.
Veel üks mugav variant: asetage vahukommid ühekordseks kasutamiseks mõeldud grillalusele ja grillrest jääb puhtaks!
Jälgige ja keerake alusele asetatud vahukommide pooli hoogsalt, vastasel juhul kõrbevad need ära!
Millised vahukommid sobivad grillimiseks?
Vahukomme on saadaval erineva värvi ja kujuga. Kui soovite neid grillida, peaksite ostmisel kindlasti tähelepanu pöörama kommide suurusele. Ärge kunagi hankige kõige väiksemaid vahukomme, sest need kõrbevad kiirelt ära ja võivad koguni põlema süttida.
Olge ettevaatlik: vahukommid ei ole ainsad, mis võivad põlema süttida. Jälgige hoolsalt ka puidust grillvardaid ja pöörake neid regulaarselt. Vahukomm on valmis, kui see on mõlemalt poolt pehme ja õrnalt pruuni jumega.
Vahukommide röstimine ilma grillita
Vahukommide röstimiseks pole tuld vaja. Kodune ahi sobib selleks samuti! Asetage kommid ahjuvormi ja kuumutage umbes 5-7 minutit temperatuuril 160 ° C.