Anne & Stiil pöördus oma ideega kodumaise ilubrändi Bon Merite poole, kes hakkab kätekreemi loomise protsessi blogi abil kirjeldama. See on erakordne võimalus saada osa nahahooldustoote valmimisprotsessist.

BonMerité looduskosmeetikat valmistatakse Raplamaal imekauni Öökulli järve ääres. "Meie tooted on ausad. Kasutame ainult looduslikke värve ja lõhnu, mis on aroomiteraapilised, loovad hea tuju või rahustavad," selgitab perenaine Merit Võigemast.

BonMerité'd saab prantsuse keeli tõlgendada kui "head väärtust".

Meie eesmärgiks on:

  • Anda inimestele vajalikud teadmised, et nad oskaksid teha enda ja pere jaoks targa valiku: mis on kätepuhastusvahend ja milleks seda vaja? Mida kätepuhastusvahendilt oodata?
  • Anda inimestele vajalikud nipid, kuidas sellises olukorras, kus kätehügieen on kõrgendatud vajalikkusega, hoida naha tervist ja ilu – kuidas alkoholi ehk kuivatava toimega kätepuhastusvahendit kasutada?
  • Luua üks hea, niisutav ja toimiv retsept kosmeetilisele kätepuhastusvahendile, mis sobiks ka tundlikule ja allergilisele nahale. Kogu loomisprotsessi kajastada blogipostitustena. Lõpp-eesmärk on aidata retseptil vormuda reaalseks eksklusiivseks tooteks, mida saab ka reaalselt osta.