Värskeid plaate uustulnukatena on albumite paremusjärjestuses veel terve peotäis. Kohe ülalnimetatute taha, neljandale kohale on põrutanud Austraalia rühmitus 5 Seconds of Summeri album „CALM“.

14. kohal on selle nädala slaavi räppar – noh, peaaegu iga nädal kerkib sealt liinist keegi esile – ja selleks on sel korral Moskvas sirgunud Pharaoh albumiga „Pravilo“.
Pharaoh’ selja taga, 15. positsioonil on selle nädala TikTokist-tõusnud-staar – Trevor Daniel debüütlplaadiga „Nicotine“.

Viimased kaks uut tulijat on selle nädala räpparid Põhja-Ameerikast. 24. paigutusele on tõusnud kanadalane PARTYNEXTDOOR uue plaadiga „PARTYMOBILE“, ning 28. kohal astub mängu ameeriklane Joyner Lucas albumiga „ADHD“.

Singlite üldtabelit ei ole Dua Lipa sedavõrd enda haardesse võtnud, nagu seda The Weeknd eelmisel nädalal tegi – tüüp seisis siis singlite tipp-40s kokku 11 looga, tema käes oli ka esikoht. The Weekndi „Blinding Lights“ on endiselt number üks ning Dua Lipa palasid on 40 seas kolm. Kõik nad see-eest küll esikümnes. Nädala kõrgeima uue tulijana selles arvestuses on kuuendal kohal Dua Lipa lugu „Break My Heart“, sellest kõrgemal, neljandal kohal asub tema „Don’t Start Now“ ning kümnendal positsioonil lugu „Physical“.

Singlite pingereas näitavad uustulnukatena veel nägusid järgmised kangelased ja lood: Megan Thee Stallioni „Savage“ (16.), Topic & A7S „Breaking Me“ (32.), Kygo ja Zara Larssoni ja Tyga „Like It Is“ (33.) ja PARTYNEXTDOORi koos Rihannaga „BELIEVE IT“ (35.).

Eesti singlite tabel on taas kõige rahulikum. Esikümnes täpselt samad lood mis eelmisel nädalal. „Paaristõuked“ juhib endiselt – juba 14. nädalat järjest.
Ainus uus tulija on 21. kohal. See on popträppar Villemdrillemi „sumsum“, mille produtsentideks samad tüübid, kes on Villemi ja 5MIINUSe praeguse liidriloo „Paaristõuked“ taga. Ehk okeiokei-vennad Gevin Niglas ja Karl Killing.

* Tabelid on koostatud striimimiskeskkondade Spotify, Deezer, Apple Music, Google Play muusikapalade kuulamiskordade ja iTunesis toimunud lugude ostude põhjal ühe nädala jooksul Eestis registreeritud kasutajate kontodelt.