Ma olen nende võtete kaudu tutvunud väga paljude uute ja huvitavate meestega. Ma olen juba üle 50, aga olen meestele alati meeldinud. Usun, et asi on selles, et ma kuulan neid. Kuulan nad ära! Seega olen olnud väga mitme väga tuntud mehe armuke kas lühemat või pikemat aega, kui olen selle oma hobiga tegelenud. Filmi-ja telerežissöörid, operaatorid, teletoimetajad; isegi üks meediakuulsus, kes paljude arvates on gei. Ta ei ole kindlasti puhas gei! Teatan mina, naiselik ning naiselikku energiat endast välja kiirgava naisena, kel on nii elukogemust kui oskuseid voodis.

Jah, ma meeldin meestele, olemata kindlasti klassikaline kaunitar — seda pole ma kunagi olnud. Ja mehi leian ma endale lühemaks või pikemaks ajaks sõna otseses mõttes igalt poolt.

Olin seega juba ette mõneks seikluseks valmistunud, kui sain kutse uue, naistele mõeldud telesaate salvestusele publikuks. “Aktiivseks publikuks“ — nii öeldi. No mina olin selleks rolliks küll nagu loodud! Panin selga värvilised riided, nagu saate korraldustiim oli palunudki: hõljuv, avara dekolteega ning seega mu lopsakat silmatorkavat büsti rõhutav pluus ning kitsad püksid, mis toovad välja mu väikese pringi pepu ja sihvakad jalad. Jumestasin end üle keskmise intensiivselt, värvisin pükstega sobivas rohelises toonis oma silmalaud (mul on suured, niiske kirgliku pilguga silmad!) ning joonistasin selgelt välja oma sensuaalsed huuled. Noor grimeerija pööritas omaenda väikseid silmi, kui mu meiki nägi, aga ei öelnud midagi, kui mu nägu puudriga tupsutas.

Oli märtsi algus ning võte toimus ühes klubis Koplis, kuhu oli silmnähtavalt kiirustades ehitatud mitmeastmelised poodiumid publiku jaoks. Ringi sagisid meediast tuntud kaunitarist saatejuht, mitte vähem ilusad toimetajad (tõeliselt naiselik naine märkab ja tunnustab ka teiste naiste välimust!), asjalikud (mees)operaatorid ja valgustajad. Saatetiim oli distantsilt ühenduses kunstnikuga, kes varsti palus kohaletulnud publikul ümber paikneda, et moodustuks harmooniline tervik. Mitmed näod olid võtetelt tuttavad, olin nendega koos olnud juba ühe Eesti suurfilmi, kahe kohupiimareklaami ning kolme panga reklaamide massisisteenides. Tervitasime üksteist. Peale mitut ümberistumist avastasin, et olen paigutatud ühe atraktiivse vanema härrasmehe kõrvale. Tal oli käes raamat — üks tuntud selgeltnägija, kes oli kirjutanud üles oma õpetuse. Esoteerika huvitas mind mõni aeg tagasi küll, aga praeguseks tajun, et olen täiesti loomulik selgeltnägija. Ma ei vaja enam mitte mingisuguseid võõraid õpetussõnu! Kõik, mis vaja teada, hõljub ringi ühises infoväljas mu ümber!

Saade, tuli välja, oli seksi teemadel! Noored, kaunid ning selles salapärases, elu edasi andmisega lahutamatult seotud valdkonnas lausa häbiväärselt kogenematud naised istusid üksteise järel tooli kena, kuid oma teksti pudistades ette lugeva saatejuhi ette. Ajasid naeruväärselt naiivset juttu niivõrd pikalt ja ebahuvitavalt, et mulle kippus uni peale. Kui paluti publikul sõna võtta, ma reageerisin kohe. Esinesin pikkade monoloogidega, hoolimata sellest, et produtsent silmnähtavalt püüdis mind vaikima sundida pärast esimesi minuteid. Sama tegi mu kõrval istuv esoteerikahuviline hurmur. Ta tundus olevat minust vähemalt kümme aastat vanem. Ka tema esines sõnavõttudega, kui selleks vähegi võimalus avanes. Nii moodustus meist kahest, meie juttudest omamoodi dialoog; maagiline kahekõne, millest noorem ja kogenematum kuulaja võis soovi ja võimekuse korral ikka väga palju tarkust ammendada. Kuulsin küll, et mu kaaslasel (ma nimetasin mõttes teda juba siis oma kaaslaseks!) on temast väga palju noorem naine ja et kui ta vaataks endale kedagi omavanust, oleks ta, tema enda sõnu kasutades, täielik pervert! “Vaatame seda asja!”, mõtlesin ning naeratasin Andresele, nii on selle võluva vanema härrasmehe nimi. Andres omakorda kiitis avalikult üht mu sõnavõttu, mis puudutas naise võimekust orgasmi saada. Nii läksime kohvipausile, mis toimus sama Kopli klubi eesruumis. Üks boonus neil võtetel statistiks käimisel on paraku see, et saab tasuta süüa. Ma olen tegelikult naiseliku naisena vägagi kokkuhoidlik ning mul on kodus korralikud varud. Ja ma ei jäta kasutama mitte ühtegi võimalust midagi tasuta saada!

Neli tassi kohvi, viis mandariini, kaks küpsist ning kolm spinatipirukat hiljem oligi Andres minu kõrval. Samal ajal käis ringi saatetiimi liige, käes kandik ühekordsete pitsidega, mille sees konjak. Haarasin kohe kolm. “Mina ei joo, ma olen maag”, teatas Andres resoluutselt. “Ma joon väga harva!”, vastasin mina ning võtsin järgmised kaks pitsi. “Minu maagilised võimed saavad häiritud, kui ma alkoholi tarbin”, tuli Andrese poolt. Tajusin, kuidas meie astraalkehad olid juba valmis vahekorda astuma. “Aga noorena olin ma kõva elupõletaja.” “Hahahahaa!“ — see olin mina. “Pealegi valmistun ma ayahuascarituaaliks Peruus. Selleks peab end ette valmistama paastudes. Keelatud on piimatooted, kohv, alkohol, liha. Aga mul ei ole selleks sobivat kaaslast, mu noor elukaaslane ei ole taolistest kõrgvaimsetest asjadest absoluutselt huvitatud” See oli Andres.

Ma täpselt ei saa aru, mida ta minuga tegi, aga selle kohvipausi lõpuks, mida mina küll ohtra konjakiga niisutasin, olin ma oma telefonis ning pangaäpis juba ostnud lennupileti Limasse.Peruu pealinna! Mu kokkuhoiupoliitikal, kui nii võib mõelda, on oma plussid. Ma võisin osta silmagi pilgutamata pileti väga kaugel olevasse kohta, ma võisin ka jätta oma kahe nädala koristuskorrad vahele ja paluda teha seda tööd oma eakal sugulasel, kes hiljuti just koristajakohalt koondati, millega ta oli omale aastaid pensionilisa tellinud.

Vaatasin Andresele ihaleva pilguga järele, kui ta tagasi oma kohale liikus. Pikka kasvu, laiad õlad, musklilised käsivarred. Tihedad lühikeseks pöetud hõbehallid juuksed. Päevitunud jume. Ma olen äärmiselt seksuaalne naine ka küpses vanuses. Seda pole mul vaja kellelegi tõestada, see lihtsalt on nii. Ümberlükkamatu fakt! Nagu näha, võlusin ma ära vägagi seksika mehe, kellel pealegi kodus väga noor naine. Minust üle kahekümne aasta noorem. Mõtlesin unelevalt, kas ma tahaksin Andrest päriselt endale või piisaks mulle mõnest korrast seksist temaga. Tulevik näitab! Mul on äärmiselt tugevalt välja arenenud intuitsioon, aga mingitel hetkedel väldin teadlikult tuleviku nägemist. Tulema peab, mis tulema peab. Elu elad tõelise intensiivsusega ainult siis, kui sellesse kogu täiega sukeldud. Selgeltnägija kõrvaltvaataja pilk ainult takistab asju sajaprotsendiliselt läbi elada.

Nagu ütlesin: tuleb kõik, mis tulema peab! Ka Lima, Peruu ja ayahuascatseremoonia Amazonase vihmametsas koos seksika Andresega!