Saksofonist ja helilooja Maria Faust pakub aeglast lugemist, kuidas heast toidust igapäevaselt lugu pidada, kolumnist Moonika Siimets kirjutab, mis hakkas tema perega toimuma siis, kui oli selge, et koroona eest on kõige targem end maal hoida.
Kui oled koju varunud pastat, siis katseta lintnuudlitest pastarooga oblikavõiga ja proovi ka Mari-Liis Iloveri kalanuudlisuppi kookospiimaga. Kel rohkem aega, õppigu ära pelmeenide valmistamine! Teil on abiks pelmeeniproff Ljudmila Ruukel ja ajakirja retseptitoimetaja Rita Osa.
Tuuli Mathiseni Buddha kausid annavad häid nippe, kuidas hooajalisest kraamist tervislikult omale taldrikutäit kokku seada. Valmistage lihavõttepühadeks pasha ja proovige ka täiskasvanutele mõeldud beseekooki "Gin & Tonic".

Täna on olukord, kus püsitakse kodus ja tehakse ise süüa. Meile see meeldib! Oma Maitse ajakirjast leiate kindlasti inspiratsiooni toidutegemiseks.

Kui teil ei ole ise võimalik poodi minna ajakirja ostma, siis ärge unustage, et värsket Oma Maitset on võimalik osta ka suurematest e-poodidest, näiteks Selverist ja Prismast! Kõige mugavam oleks siiski ajakiri endale koju tellida SIIT.