Kuidas väljuda kohv-piim-suhkur kolmnurgast?
Esiteks katseta, kas see loobumine on tõepoolest võimatu. Proovi nädal aega kohvi mustalt juua. Kui sa pole selle ajaga musta kohvi maitsega harjunud, võid endale üllatuseks avastada, et sa pole kohvi juba mitmeid päevi üldse joonud … ega tunnegi sellest ka puudust.
Kui see katsetus ei andnud tulemusi, su kohvivajadus on endiselt alles ja mustalt ei meelde, siis pakun sulle mõned ideed, millega kohvi mõrkjat maitset peita või muuta, kirjutab Ardi Ravalepik portaalis paleo.ee
Kaneel
Vanilje
Kui kaneel kohvis pole sinule, siis proovi hoopis vaniljekohvi, ehk on see suupärasem? Lisa paar tilka vaniljeekstrakti.
Kookospiim
Lisa koore asemel kohvitassi hoopis kookospiima, see on kreemjas ja maitsev. Kookosel on selgelt äratuntav maitse, kui esimene lonks pole sulle mokka mööda, proovi mõned lonksud veel – su esmamulje võib muutuda.
Pähklipiimad
Või
Jah, või. Tavaline 82% rasvasisaldusega taluvõi. Kuigi see võib mõttena lausa veider tunduda, siis või pehmendab kohvi teravust ja teeb joogi siidjaks. Proovi kasvõi korra. Ja iseenesestki mõista, ära vali soolast võid.
Lõpetuseks midagi sulle mõtlemiseks. Kui sa oled alati vajanud suhkrut ja koort, et kohvi enda maitset peita või pehmendada, äkki see tähendab, et sulle tegelikult kohvi üldse ei maitsegi? Ehk oleks parem valik alustada hommikut hoopis tassikese rohelise teega?