1. TUALETTVESI 63.99 Salvatore Ferragamo Uomo Urban Feel 50 ml EdT

Lõhnade puhul tuleb alati arvestada sellega, et siin ei ole midagi ratsionaalset. Igapäevaseks või õhtuseks saatjaks saab valida vaid neid, mille puhul on hetkeline, seletamatu äratundmine, et see ongi õige. Kahjuks meil Uomoga sellist mõlemapoolselt äratundmist ei olnud, kuid olen kindel, et ka talle on kuskil keegi. Jään oma senisele lõhnale truuks.

2. SÜGAVUTI NAHKA NIISUTAV RASEERIMISJÄRGNE PALSAM 16.99 Rich

Mul on kodus Richi juuksehari, aga pärast seda, kui ma asen­dasin igapäevast sät­timist nõudva tuka prakti­liselt hooldusvaba masin­lõikusega, on viimane end riiulis kõrvaleheidetuna tundnud. Isiklikult eelistan raseerimisjärgse kreemina õrna ja lõhnatut näokreemi, kuid Richi toode on ise­enesest hea kesktee absoluutselt mitte mingit lõhnajälge jätvate kreemide ning väga tugevate ja intensiivsete aftershave’ide vahelise variandina.

3. HABEME­AJAMIS­GEEL 5.70 Dermosil Sport & Sauna

Kui ma õigesti aru sain, siis asja mõte on selles, et raseerides saab nahka ka puhas­tada, mis mõis­tagi hoiab aega kokku ja on selles mõttes väga arukas. Spetsiaalselt raseerimiseks mõeldud vahud ja geelid, mida mina olen kasutanud, toimivad küll pisut paremini kui see kaks-ühes-kombo, kuid samas reisidel on see kindlasti tark kaaslane.

4. NIISUTAV NÄOKREEM 24.- Joik Organic

See toode meeldib mulle väga! Eriti just praegusel talvisel ajal, kui liigume külmadest tingimustest köetud ruumidesse ning nahk kipub kuivama ja kurvastama. Ja veel eriti siis, kui teha õues sporti. Mingil põhjusel ründab külmakraadidega higistamine näonahka eriti – mis muidugi ei ole mingi vabandus, et mitte minna õue ja ennast liigutada!

Jaga
Kommentaarid