Striimiteenuste populaarsus ainult kasvab, mis tähendab, et neid platvorme tuleb pidevalt juurde ning nad kõik pakuvad suurtes kogustes meelelahutust, mille keskel on keeruline orienteeruda.

Kinoveeb aitab meie lugejaid iga nädal ja nädalavahetus erinevate soovitustega, et mida võiks vaadata. Enamasti soovitame uut kraami nii Eesti kohalikes kui suuremates rahvusvahelistes teenustes. Anname teada uued filmid, seriaalid ja muud huvitavat, mis pakkumisele tuleb.

Kindlasti soovitame kuulata Kinoveebi Jututuba, kus iga nädal arutame läbi palju uusi filme ja seriaale, mis on kindlasti abiks uute ja huvitavate filmide leidmiseks ning halbade teoste vältimiseks. Meie hetkel viimane saade on leitav siit - Kinoveebi Jututuba #48.

Alates veebruarist hakkame soovitusi jagama seitsmele erinevale platvormile.

Kui oled Elisa kasutaja


1. ”Terminaator: sünge saatus"

Hea uudis Terminaatori saaga fännidele! Elisa Elamuse videolaenutusest leiab nüüd saaga uusima filmi ”Terminaator: sünge saatus”! Pea kaks aastakümmet peale «Terminaator 2: Kohtupäev» sündmusi on Terminaator tagasi. Sarah Connoril tuleb noore Dani Ramose ja tema sõprade päästmiseks vastu astuda lähitulevikust saabunud tapjarobotile. Robotil on vaid üks eesmärk – tappa isik, kellest kujuneb üks juhtkujusid inimeste suures sõjas masinate vastu. Osades näeme vanu tuttavaid Arnold Schwarzenegger’it ning Linda Hamiltoni.

Treiler

2. "Parasiit"

Kui sul seni veel on nägemata selle aasta Oscaritel võidutsenud ”Parasiit”, siis nüüd on küll viimane aeg see ära vaadata. Või uuesti vaadata. Neli Oscarit (s.h ka aasta parim film) võitnud Lõuna Korea filmis on omavahel põimunud komöödia, põneviku, krimi ja draama elemendid, moodustades ühe võimsa terviku. Üks suvaline kelder ühes Seouli agulis Koreas. Kimide perekonna poeg ja tütar üritavad kemmergus ülemise korruse äri wifit varastada, ema voldib kokku pitsakarpe (mis on ka pere ainus “ametlik” sissetulek), isa aga kamandab tänavalt mööduvat prussakamürki pritsivat autot nähes aknaid avama, et korterile tasuta tõrjet saada. Ühiskonna põhjakihti kuuluva, ent kokkuhoidva perekonna jaoks avaneb aga peagi elu võimalus, sest nende poeg kutsutakse inglise keele eraõpetajaks ülirikkuritest Parkide villasse. Pärast rida osavaid (ja ülimalt koomilisi) manipulatsioone on terve Kimide perekond teenindamas miljonäride perekonda, kellel pole pole õrna aimugi, et need inimesed omavahel kuidagi seotud on. Ja see on sisuliselt alles loo sissejuhatus…

Treiler

3. "Rännuhimu"

Uue filmina soovitame vaadata ka ”Rännuhimu”, kus peaosas säravad Jennifer Aniston ning Paul Rudd.
George ja Linda elavad stressirikast elu Manhattanil. Kui George madalamale ametipostile viiakse, jääb neile vaid üks valik: kolida George’i kohutava venna juurde Atlantasse. Teel Atlantasse jääb neile ette Elysium, idülliline kommuun, mis koosneb värvikatest tegelastest, kes vaatavad asjadele täiesti erineva pilguga. Kas Elysium on George’i ja Linda jaoks uus algus või tekitab maailmavaate muutmine rohkem probleeme kui kasu? Film ootab sind Elisa Elamuse videolaenutuses.

Treiler

PS! Elisa Huubis saavad kõik suured filmi- ja kinomaailma fännid kuni 24.veebruarini vaadata nii mitu korda kui süda kutsub kõiki selle aasta Oscari gala parimaid hetki: kes sai Oscari ja mille eest ta selle sai, kes ilma jäi ning ka kes tänas oma kõnes ema/isa ja mis kleiti keegi täpselt kandis. Oscari gala kokkuvõtte on eestikeelsete subtiitritega.

Kui oled Go3 kasutaja

Mort Rainey on kuulus oma kirjutatud müstiliste lugude poolest. Ühel päeval läheneb talle mees nimega John Shooter, kes väidab, et Mort on temalt loo idee varastanud. Mort väidab, et ta saab seda tõestada, et tema kirjutas loo esimesena. John muutub järjest vägivaldsemaks.

Osades: Johnny Depp, Maria Bello, Charles S. Dutton, John Turturro

Režissöör: David Koepp

Treiler

On aasta 1927 ja me naaseme taas Yorkshire maakonda Downton Abbey lossi, kus elab Granthami krahv Robert Crawley koos oma kauni naisperega. Elegantset paleed ja tema asukaid ootab nüüd ees elu suursündmus ja kõik on aukartusest ning korraldamise vastutusest oimetu. On oodata kuninglikku visiiti. Hoolimata ehtinglaslikult väljapeetud kommetest ja talitsetud emotsioonidest hakkavad sündmused eskaleeruma täiesti ebasündsal kiirusel.

Osades: Maggie Smith, Tuppence Middleton, Matthew Goode, Michelle Dockery

Režissöör: Michael Engler

Treiler

Kui oled Telia kasutaja


1. "Tõde ja Õigus” (2019)

Ajalooline draama. Anton Hansen Tammsaare samanimelise romaanisarja esimesel osal põhinev suurfilm purustas kõik Eesti publikurekordid, kogudes kinodes enam kui veerand miljonit vaatajat. Suurejoonelise linateose peategelane on noor ja teotahteline Andres, kes saabub koos abikaasa Krõõdaga soisele talukohale uut elu rajama. Talupidamine nõuab aga tohutult tööd ja vaeva. Olukorda ei muuda kergemaks ka keerulised suhted kiusliku naabrimehe Pearuga. Raske elu vaevab Andrese ära ja mees hakkab jonnakalt taga ajama oma tõde ja õigust, tuues seejuures ohvriks nii oma lähedased kui ka iseenda. Film valmis Eesti Vabariigi 100. sünnipäevaks. Peaosades mängivad Priit Loog ("1944"), Priit Võigemast ("Teesklejad"), Maiken Schmidt ("1944") ja Ester Kuntu ("Keti lõpp”). Filmi leiad kataloogist EV 102.

Treiler

2. “Tuulte tahutud maa” (2018)

Eesti Vabariigi 100. sünnipäevaks valminud dokumentaalfilm. "Tuulte tahutud maa" on kummardus Eestimaa loodusele läbi erinevate aastaaegade. Tegu on filmiga Eesti metsikust loodusest – vaataja ees avanevad meie kodumaa eriilmelised maastikud koos metsloomade ja linnuparvedega. Filmi peategelane on põder – Eesti metsade suurim imetaja. Siinse looduse kaudu saame me teada nii mõndagi eestlaste endi kohta, kuna siinsed maastikud ja tuuled on ka meid tuhandete aastate jooksul tahunud ja kujundanud… Filmi režissöör on Joosep Matjus.Filmi leiad kataloogist EV 102

Treiler

3. “Hommikusöögiklubi” (“The Breakfast Club”, 1985)

Filmiklassikasse kuuluv draamakomöödia. Filmi keskmes on viis keskkooliõpilast, kes peavad erinevate rikkumiste pärast vanglat meenutavas kooliraamatukogus ühel laupäeval kirjandit kirjutama. Need viis omavahel võõrast õpilast, kes üksteisesse üsna stereotüüpselt suhtuvad, on igaüks seotud oma kohaga keskkooli kastisüsteemis. Siiski mõistavad õpilased sündmusterohke päeva jooksul, et neil on rohkem ühist, kui nad arvata oleks osanud…

Treiler

4. “Ülemteener” (“The Butler”, 2013)

Cecil Gaines on Valges Majas ülemteenrina teeninud kaheksat presidenti ning tema ametiajal on toimunud palju: kodanikuõiguste liikumine, Vietnami sõda ja teised suured sündmused, mis on mõjutanud selle mehe elu, perekonda ja Ameerika ühiskonda. Peaosas särab Forest Whitaker ja filmis lööb kaasa ka legendaarne teletäht Oprah Winfrey. Vaata filmi FOXNOW äpis.

Treiler

5. “Rocki raske katsumus” (“Rock and a Hard Place”, 2017)

HBO dokumentaalfilm põhineb Dwayne “The Rock" Johnsoni nooruspõlve kogemustel, mil ta puutus kokku seadusesilmade ja karistusseadustikuga. Nüüd tuleb ta appi valele teele eksinud noortele kurjategijatele, kes saavad ainulaadses kinnises treeninglaagris uue võimaluse, enne kui ränk vanglasüsteem nad lõplikult läbi näriks ja alla neelaks. Vaata dokumentaalfilmi HBO äpis

Treiler

Kui oled Crunchyrolli kasutaja


1. “Fairy Tail” (2009-2019)

Lucy Heartfilla on noor tüdruk, kes soovib liituda kuulsa maagide seltsiga Fairy Tail. Ühel põneval sekeldusel tüdruk kohtub vabameelse Natsuga, kes on seltsi liige. Too hulljulge mees kutsub ta kaasa ja aitab liituda. Nendega liitub veel mõni teinegi ning kõik koos hakatkse seikle mööga maagilist maailma.

Treiler

2. “Welcome to Demon School! Iruma-kun” (2019-?)

Suzuki Iruma on 14 aastat vana poiss,kes leiab ennast vastu tahtmist deemonite maailmast, kuna vanemad müüsid tema hinge vanale ja võimsale deemonile, kelle ainukene soov on lapselast omada. Poisi uus vanaisa pole mitte ainult esideemon, vaid ka deemonite kooli juhata, kus nüüd Iruma õpinguid alustama on sunnitud. Juba esimesel koolipäeval ootavad teda üllatused, milleks ta valmis ei ole. Ainukene küsimus on hetkel, et kas ülim pasifist suudab eksisteerida koos vägivaldsete deemonitega?

Treiler

3. “Black Clover” (2017-?)

Maailmas, kus maagia määrab kõike, jäetakse kaks poissi Asta ja Yuno orbudekodu ukse taha. Yuno on erakordselt andekas maag, samal ajal kui Astal pole maagiast raasugi - mis on haruldane. Teismelistena saavad mõlemad enda võlurite raamatud. Yuno saab legendaarse raamatu samal ajal kui Asta saab tundmatu anti-maagia raamatu. Asta ja Yuno on sõbrad ja rivaalid, sest koos võidelda kurjuse vastu ja sama tiitlu nimel - võlurite kuningas.

Treiler

4. “Sword Art Online” (2012-?)

Lähitulevikus on ülipopulaarne VRMMORPG (virtuaalse reaalsuse massiliselt mängitav online rollimäng) nimega Sword Art Online. Mängijad saavad kõike kontrollida enda kehaga läbi tehnoloogia nimega Nerve Gear. Ühel päeval mängijad avastavad, et nad ei saa välja logida, sest mängu looja hoiab neid pantvangis. Kui mängijad surevad mängus, siis surevad ka päriselus ning ainukene võimalus pääsemiseks on võita mängu kõik 100 korrust.

Treiler

5. “Mob Psycho 100” (2016-?)

Kageyama Shigeo on "Mob", kes ei oska ennast väljendada, kuid tema õnneks/õnnetuseks on tal ka üleloomulikud telekineetilised võimed. Ta proovib elada normaalset elu, kuid mida emotsionaalsemaks ta muutub, seda hullemaks ta muutub. Poiss elab võltside inimeste keskel, otsides enda kohta, suheldes kummitustega ja võideldes vaimudega. Tegemist on kuula ONE autoriga, kes on loonud ka näiteks "One Punch Man".

Treiler

Kui oled Netflixi kasutaja

1. "Ragnarok"

Keegi pole võidelnud Põhjamaade hiiglaste vastu - kuni tänaseni. Uus kangelane tõuseb selles verivärskes Netflixi fantaasiaseriaalis.

Treiler

2. "Handsome Siblings"

Võitluskunstide keskne seriaal, kus kaksikvennad võitlevad erinevate kurjamite vastu. Visuaalselt kütkestva lugu ei paku ainult füüsilist võitlust, vaid lisab ka armastust, mis kõige ohtlikum relv. Kas saatusel on kaksikutele mõni üllatus ka varuks?

Treiler

3. "Cagaster of an Insect Cage"

Suured putukad, kes söövad inimesi. Tüdruk, kellel on salapärane minevik. Ja noor putukate tõrjuja, kes on liiga hea enda töös.

Treiler

4. "Castle and Castle"

Romantiline paar kõrgelt hinnatud juriste leiavad ennast üksteise vastu kõmulisel kohtuasjal, mis paneb nende suhte suure stressi alla.

Treiler

5. "The Stanger""

Meil kõikidel on saladused. Harlan Cobeni romaani põhjal vändatud seriaal "The Stranger" sunnib inimesi silmitsi ühe hirmsa küsimusega - kui hästi me tunneme inimesi endale kõige lähemal? Lugu keskendub pereisale, kes teeb enda naise kohta šokeeriva avastuse. Ülesse astuvad Richard Armitage ("The Hobbit" triloogia), Siobhan Finneran ("Downtown Abbey") ja Hannah John-Kamen ("Black Mirror", "Ready Player One").

Treiler

6. "My Holo Love""

Han So-yeon kaotas usu armastusse mõnda aega tagasi ja lülitas ennast maailmast välja. Siiki juhtub midagi ootamatut - ta leiab ennast armumas hologrammi nimega Holo. Lõpuks olles sügavalt armunud nii Holo taga olevasse tehisintellekti kui ka selle välimuselt sarnasesse loojasse, peab naine endalt küsima - mis on tõeline ja mis mitte.

Treiler

7. "Locke & Key""

Kolm õde-venda on sunnitud kolima ema juurde elama kui isa ära sureb. Seal ema suured ja salapärases valduses nad leiavad müstilised võtmed, mis lukustavad lahti supervõimed ja saladused, mille jaoks noored veel valmis ei ole.

Treiler

Kui oled Amazon Prime Video kasutaja

1. "Treadstone"

Matt Damoni Jason Bourne'i filmiseeria põhjal loodud Amazoni seriaal "Treadstone" räägib sellest samast salajasest programmist, mille abil loodi ka superagent Jason Bourne. Seriaali looja on Tim Kring ("Heroes", "Touch").

Treiler

2. "The Report"

CIA piinamisraporti loomist kajastava filmi peaosas on Adam Driver.

Treiler

3. "Fleabag"

"Fleabag" võitis hiljuti kaks Kuldgloobust ning on kahe hooajaga muutnud näitleja ja stsenaristi Phoebe Waller-Bridge'i üheks nõutumaks stsenaristiks, kes aitas hiljuti kirjutada ka uut Bondi-filmi "007: Surm peab ootama".

Treiler

4. "Star Trek: Picard"

Star treki fännide üks suurimaid lemmikud on tagasi. Kapen Jean-Luc Picard on nüüd admiral ja elab rahulikku elu, kui äkitselt ilmub tema ellu noor tütarlaps, kellel on seletamatu side komandör Dataga - Picardi parim sõber ja sünteetiline eluvorm. Ülesse astuvad Sir Patrick Stewart ja Isa Briones ("Lonely Boy", "Takers").

Treiler

5. "Bad Boys" ja "Bad Boys II"

Samal kui kinodes on meeste viimane seiklus on hetkel saadaval mõlemad eelmised. Hea võimalus üheks mõnusaks filmiõhtuks.

Treiler

Kui oled Apple TV+ kasutaja

1. "Mythic Quest: Raven's Banquet"

Apple TV+ originaalne seriaal keskendub videomängu stuudiole ja nende igapäevastele muredele. Tegemist on komöödiaga, mis vaatab fiktiivse videomängu Mythic Quest telgitagustesse momendil kui nad on välja andmas suurt uuendust nimega Raven's Banquet. Tõeliselt huumoriks pilguheit kulisside taha.

Treiler

2. "For All Mankind"

Ronald D. Moore ("Battlestar Galactica") loodud ulmeseriaal kujutab maailma, kus Nõukogude Liit jõudis esimesena Kuule ja kus kosmoseralli kunagi ei lõppenud.

Treiler

3. "See"

Ülimalt verise ja vägivaldse postapokalüptilise seriaali peaosas on Jason Momoa ning loojaks Steven Knight ("Peaky Blinders").

Treiler

4. "The Morning Show"

Draamaseriaali "The Morning Show" peaosades on Jennifer Aniston, Reese Witherspoon ja Steve Carell.

Treiler

5. "Servant"

M. Night Shyamalani ("Kuues meel", "Purunematu", "Lõhestunud", "Klaas") loodud õudusseriaal, kus beebi kaotanud pere palkab lapsehoidja enda asendusnukule, kuna pereema pole veel mõistnud, mis juhtus. Ühel hommikul on nuku asemel tagasi päris beebi ning veidrad sündmused hakkavad juhtuma.

Treiler