Festival on pühendunud alternatiivse ja eksperimentaalse kino näitamisele. Valikus on rariteetsed Ameerika filmid, mis on toodetud väljaspool Hollywoodi kommertskino pärssivat produktsioonikoodi - filmid, kus võib suurel ekraanil suudelda kauem kui kolm sekundit ning mille lõppu on õnneks võimatu ette ennustada. Seekord on kinolinal vaatajate ees filmigeenius Kubricku THE SHINING ja Ameerika elu ilu ja valu kirjeldav AMERICAN BEAUTY. Programmi mahub ka kaks dokumentaalfilmi GREY GARDENS ja ENDLESS SUMMER, maailma parim märulifilm DIRTY HARRY, road movie THELMA & LOUISE ning nagu tavaks saanud ka eksperimentaalfilmi programm, kus linastub 9 lühifilmi.

Kõikidele seanssidele eelnevad sissejuhatused Eesti kultuuritegelastelt ja filmiprofessionaalidelt. Vaadatavuse suurendamiseks ja programmi lähendamiseks sihtgrupile tõlgitakse filmid eesti keelde ning filmid linastuvad eestikeelsete subtiitritega.

Piletid hinnaga 7€ müügil Fientas ja kino kassas. Ostes kino kassast viis või enam piletit korraga on pileti hinnaks 5,5€!

Rohkem infot leiab SIIT.