16.02.2020, 00:45
RETSEPT | Pühapäeval pannkoogid ei ole üllatav, küll aga millised!
Nutikas pannkookide ja šokolaadi kombinatsioon üllatab erilisel moel. Vahukoor, vanilllikohupiim ja vaarikad lisavad sellele hõrku maitsenüanssi.
FOTO:
Koostisosad:
- 3 dl piima
- 1 tk suur muna
- 2 dl nisujahu
- 2 sl šokolaadimaitselist tuhksuhkrut
- näputäis soola
- praadimiseks oliiviõli
- 2 dl vahukoort
- 200 g vanillikohupiima
- šokolaadikastet
- 200 g vaarikaid (sobivad ka külmutatud)
Valmistamine:
1. Sega kausis piim, lahtiklopitud muna, jahu, šokolaadimaitseline tuhksuhkur ja sool. Lase tainal enne küpsetamist umbes 10 minutit paisuda.
2. Küpseta tainas suurel pannkoogipannil õhukeste kookidena ja moodusta nendest kõrge virn. Vahusta koor ja sega kokku vanillikohupiimaga. Pane segu pannkookide virna peale (soovi korral ka vahele), lisa šokolaadikaste ja vaarikad. Naudi!