Uue-Maailma asumist leiab vanade armsate puitmajade ja paraadlike stalinistlike kivimajade vahelt ühe uue korterelamu, mille on projekteerinud arhitektid Rein Murula ja Karl Koosa. Maja juures paistab silma tore rõdude ja terrassidega sisehoov.

Sama kenasti on läbi mõeldud ka korteri interjöör, mis võlub funktsionaalse planeeringuga. Täpselt parasjagu on privaatsust, aga puudust ei ole ka avarusest. Sisekujundus mängib monokromaatilisel mustvalgel paletil, kuhu lisavad sooja ja hubast nooti puitdetailid.

Ka hinnatakse elamises kvaliteetset tootedisaini ning esindatud on nii kodu- kui ka välismaised tipud. Seinal mõjub igati praktilise dekoratsioonina Jaanus Orgussaare riiul ning suurem osa mööblist pärineb BoConceptilt.

Kuigi interjööris on kasutatud palju musta, ei ole tulemus sugugi raske ega rõhuv. Valged pinnad tasakaalustavad üldmuljet ning tulemuseks on šikk ja soliidne linnakorter.

Elamise juurde kuulub ka mõnus saun ja vanniga vannituba, kust võib astuda otse Tallinna kesklinna mõistes hiiglaslikule, 25 ruutmeetrisele terrassile.

Vaata rohkem pilte klikkides galeriil:

Kuulutusega saad lähemalt tutvuda SIIN.