Teises hooajas kolib Joe Goldberg Los Angelesesse, et põgeneda oma endise kallima Candace eest. Naise, keda Joe arvas olevat surnud. Mees vahetab oma nime ja üritab lahti saada oma kombest inimeste külge klammerduda ja neid jälitada. Päris kiiresti selgub, et Joe pole üldse muutunud. Tema vanad kombed saavad temast võitu.

Juba esimeses osas selgub, et Joe on oma vanade kommete juures tagasi

Teise hooaja esimeses episoodis tunduvad asjad Joe jaoks justkui paremini minevat. Tundub nagu väldiks ta inimestesse klammerdumist ja nende ebatervislikku jälitamist. Ta saab endale töökoha heaolu poes Anavrin. Ta kohtub esmapilgul imelise naise Love´ga.

Episoodi lõpus selgub aga, et Joe on oma uue nime saanud mehelt, keda ta laohoones oma salaruumis kinni hoiab. Lisaks tuleb välja, et kõik asjad, mida Joe esimese osas tegi, olid hästi välja mõeldud ja planeeritud. Seda selleks, et jõuda Love`ni, keda ta juba varem märganud oli.

"You"

Teises osas saab Joe ootamatu vigastuse

Peale Will Bettelheimoli nime ja isiksuse varastamist külastab Joe´d Jasper. Viimane jahib päris Willi, kes võlgneb talle 50 000 dollarit. Jasper leiab aga hoopis Joe ja suhtub temaga pealtnäha viisakalt ja malbelt, kui kuuleb, et Joe saab talle ainult 3000 dollarit anda.

Siis saabub üllatav ja õõvastav hetk, kus Jasper lõikab ühe Joe näppudest maha. Jasper selgitab, et kui Joe suudab veritsemise peatada, on tal 12 tundi, et sõrm uuesti külge saada. Siiski peab ta selle aja jooksul leida puuduva raha, sest muidu ta oma sõrme tagasi ei saa.

Joe tapab Jasperi ja hävitab ta keha väga julmal moel

Laohoones üritab Jasper Joe`d noaga rünnata, kuna viimasel pole raha. Joe suudab Jasperit ise pussitada. Kõhklemata mähib Joe Jasperi laiba kilesse ja viib selle Anavrini kööki. Seal tükeldab ta keha ja laseb hakklihamasinast läbi.

Joe hakkab Love`i isiklikke asju näppama ja koguma

Pärast seda, kui Love Joe`d endale külla kutsub, varastab Joe naise aluspüksid pesukorvist. Hiljem peidab Joe pesu enda korterisse.

Joe leiab salajase ruumi, millega tõestab Hendersoni haiget sõltuvust

Pärast Hendersoni majja sissemurdmist leiab Joe tõestuse, et Henderson on alaealisi tüdrukuid ära kasutanud. Ta leiab salajase sissepääsu ruumi, kust leiab madratsi, kaamera ja käerauad. Lisaks on seal peidetud hunnik pilte teadvusetutest neidutest, keda oli pildistatud ainult pesu väel.

Avaldatakse tõde Joe ja Candace`i kohta

Viiendas osas saavad vaatajad teada, mis Joe ja Candace`i vahel tegelikult juhtus. Nimelt röövis Joe naise, sidus ta kinni ja sõitis temaga metsa. Mees ütles Candace`le, et sidus naise ainult sellepärast kinni, et temaga ilusti rääkida saaks. Metsa jõudes üritas Candace põgeneda, kuid Joe jõudis teda enne rünnata. Joe mattis naise maha, kuna arvas, et oli ta tapnud.

Joe valetab Love`le oma suhete kohta Candace`i ja Beckiga

Peale seda, kui Candace Love`le Joe kohta tõtt räägib, nõuab Love Joe`lt selgitust. Joe tunnistab üles, et on oma nime kohta valetanud, kuna üritas Candace eest põgeneda. Joe lisas, et Candace on lihtsalt kinnismõtetega endine kallim, kes teda jälitab.

Ta valetab ka oma suhete kohta Beckiga. Joe ütleb, et Beckiga käis ta ainult ühel kohtingul. Ta lisab veel, et Candace on välja mõelnud selle, et Joe Becki tappis.

"You"

Joe tarbib enesele teadmata hapet

Selleks, et aidata loomeprotsessi kiirendada, paneb Forty Joe joogi sisse natukene hapet. Terve episoodi vältel näeb, milliseid jubedaid hallutsinatsioone Joe nägi.

Ühel hetkel näeb Joe Forty`t Beckina ja hakkab teda kägistama. Lisaks näeb ta oma käsi üleni verisena. Ta ei saa enam aru, mis on päris ja mis mitte. Järgmisel hommikul leiab ta oma salaruumist Delilahi mõrvatuna. Joe hakkab mõtlema, et kas tema võis seda teda.

Love tapab Candace`i

Kui Candace`il on õnnestunud Love Joe salajasse ruumi meelitada, leiab Love Joe lukustatuna. Candace avaldab kogu tõe Joe mineviku kohta. love jookseb nuttes minema. Candace, kes soovib naist lohutada järgneb talle. Love keerab kiirelt ümber ja tapab Candace`i katkise klaaspudeliga.

Love avaldab tõe enda mineviku kohta

Pärast Candace`i mõrvamist naaseb Love Joe salajasse ruumi. Joe röögib naisele Becki, Hendersoni ja Delilahi mõrvadest. Love tunnistab, et hoopis tema tappis Delilahi. Ta põhjendas oma tegu sellega, et üritas nende suhet ja sündimata last kaitsta.

Lisaks räägib ta loo sellest, kuidas ta kunagi oma perekonna lapsehoidja tappis. Ta seletas, et tegi seda oma venna kaitsmiseks. Lõpus veertas ta süü oma venna peale, et vanemad kogu juhtumi maha mataks.

Sarja viimases osas leiab Joe endale uue ohvri

Viimastel minutitel puhkab Joe oma uue kodu tagaaias, kus nad koos Love`ga oma peagi sündivat last plaanivad kasvatama hakata. Raamatut lugedes kuuleb ta naabrite aiast hääli. Aia vahelt näeb ta naist raamatut lugemas. ta alustab oma kõheda sisemise monoloogiga oma ihast talle lähemale saada.

Allikas: insider.com