Võid oma elukaaslast tõesti armastada ning soovida, et teie suhe kestaks nii kaua kui võimalik, kuid kui sa talle piisavalt tähelepanu ei pööra, võivad sellest probleemid tekkida.

Ka mehel on füüsilised ja emotsionaalsed vajadused, ja kui sa neid rahuldada ei suuda, võib ta hakata kaaluma teisi variante, kes suudavad. See ei pruugi tingimata tähendada, et ta sind petab. Kuid ta võib hakata enam aega veetma teiste naistega ning lõpuks jätabki su maha, kui näeb, et asjalood ei parane. Seega — pühenda talle piisavalt aega!

Sa pole siiras

Usaldus on suhtes väga oluline komponent. Kuigi mehed on suuremad ja tugevamad, pole nemadki südamevalu suhtes immuunsed, või kindlustatud valu vastu, mida valetamine põhjustab. Seega, kui tahad, et mees hoiaks jätkuvalt oma südame avatuna, pead olema kindel, et ta sind usaldab. Ka tema ei taha haiget saada!

Sunnid oma meest kõigi sõprade ja pereliikmetega hästi läbi saama

Seda sa suhteprobleeme vaagides kindlasti esimese põhjusena ei kaalu. Kuigi see on tegelikult oluline. Kõige enam tahab mees, et teda võetaks sellisena, nagu ta tegelikult on. Ta ei taha ennast muuta pelgalt selleks, et su sõprade ja perekonna heakskiitu ära teenida.

Kõige enam tahab mees, et teda võetaks sellisena, nagu ta tegelikult on.

Sellised olukorrad võivad olla keerulised. Kui siiski tunned, et su mees stressab, ei peaks sa seda peale suruma. Võid tal lihtsalt paluda sinu nende sõprade ja perekonnaliikmetega, kes talle ei meeldi, tsiviliseeritult käituda. Loodetavasti see palve töötab.

Klammerdud

Üks suurimaid vigu, mida naised suhtes olles teevad, on klammerdumine. Mehed otsivad kaaslast, mitte klienti, kes vajab psühhoteraapiat. Kui soovid, et su partner kogu aeg su emotsionaalseid probleeme lahendaks, teed kahtlemata vea. Terve ja täiuslik suhe hõlmab kindlasti ka emotsionaalset toetust, kuid mitte sellisel määral, mida võiks pidada juba teraapiaks.

Foto: Unsplash

Oled emotsionaalselt külm

Kestva suhte loomiseks on kahel inimesel vaja sügavamal tundetasandil omavahel side luua. Kui sinu ehitatud tundeseinad on liiga kõrged, tunneb mees, justkui oleks tal südame ümber barjäär.
Olgugi, et paljudele meestele võib selline asi esialgu väljakutsena mõjuda, tunnetavad nad viimaks, et ei suuda kunagi barjäärist läbi murda ja võivad alla anda. Seega, vaata ette!

Võtad teda iseenesestmõistetavana

Väga sagedane viga, mida naised teevad. Probleem kerkib mingil hetkel kindlasti, kui kahest inimesest saab paar. Oma olemuselt võivad suhtlemisprobleemid olla väga erinevad. Võib olla, et unustad poest apelsine osta (pisiasi, eks) või ei oska sa tema kehakeelt lugeda.

Allikas: lovepanky.com

Jaga
Kommentaarid