1. Kui tahad toekamat omletti, pane peekon pannile särisema. Klopi munad piimaga, lisa täisterajahu ning jogurt või hapukoor, mis annab roale sametise nüansi. Maitsesta soola-pipraga ning vala peekonilõikudele. Keera tuli vaiksemaks.

2. Võid lisada ka oliive, suitsuvorsti, maitserohelist, tomateid, isegi karrit - see on avatud vorm. Lõpuks puista peale tšillihelbeid ja pipart - juba värvi mõttes! Toit peab ilus välja nägema!


Koheva omleti valmistamiseks:
Sega muna korralikult läbi. Mune kergelt lahti kloppides jälgi, et munavalge tükke ei oleks enam näha.


Kasuta omleti praadimiseks võid, nii jääb maitse hõrgum. Võid omleti praadimiseks kasutada ka või ja õli segu.


Jälgi munasegu pannile kuuma või sisse kallates, et see valguks ühtlaselt laiali. Kui muna hakkab hüübima, siis tõmba vaikselt pannilabidaga omleti ääri keskele, et seal olev vedel munamass saaks ääre poole valguda ja kalgenduda.


Kui muna on kalgendunud, siis keera omlett ettevaatlikult pannilabidaga kokku.


Libista omlett panni kallutades taldrikule. Serveeri kohe, sest omlett küpseb oma järelkuumuses veel edasi.