See armas kassipoiss on MTÜ Kasside Turvakodu kassipoiss, kuid hetkel on ta majutatud hoopis Tallinnas asuvasse loomakliinikusse. Organisatsiooni hoole alla sattus ta juba südasuvel, kui oli alles pisikene kassipoeg. Ta oli siis nii õrn ja ebamaise välimusega. "Oi, temale tekib kindlasti suur hulk huvilisi," arvasid vabatahtlikud, kuid ei miskit.

Tuli sügis ja tuleb talvgi, kuid Bruno ootab ikka oma kodu. Vahepeal on pisikesest kassipojast sirgunud juba kuuekuune seiklushimuline kassipoiss, kuid ikka veel ei ole talle ühtki huvilist. Delfi Lemmikloomaportaal võttis Bruno muret kuulda ja siin ta nüüd on. Ta istub ja ootab ning küsib oma ähmi täis suurte silmadega, et kuhu siis edasi. Võiks öelda, et Bruno on isegi pisut jahmunud, kuidas tema, ise terve kui purikas, nüüd loomakliinikusse sattunud on.

Bruno ootab kodupakkumisi.

Bruno aeg aga sai hoiukodus otsa ja turvakodu on hädas, sest Brunole ei ole üheski majas hetkel ruumi. Suurde kassituppa mineku jaoks on ta aga liiga noor ja seetõttu paigutati Bruno ajutiselt kliiniku hoole alla. Seal ta siis ootab ja õpib loomaarsti assistendi ametit seni, kuni leidub keegi, kes ta endale võtab, sest tegelikult ei ole ju kliinik ühelegi tervele kassile õige peatuspaik.

Aitame Bruno jõuluks koju! Suurte silmadega noormees, paimaias ja seiklushimuline poisike sobib ka teiste kassidega. Kirjuta MTÜ Kasside Turvakodule meiliaadressile info@kassideturvakodu.ee ning saad Brunole kliinikusse külla minna.

Kui Sina ei saa talle igavest kodu pakkuda, siis Bruno lepib ka hoiukoduga või postituse jagamisega!