Ilumessi peakorraldaja Katrin Pihela moevalikutele võib alati kindel olla - stiilses naises ei pea kunagi pettuma. Ka seekord on Katrin kui glamuuri kehastus. Pronksikarva efektse ja särava kleidi juurde sobivad kinni seotud juuksed ideaalselt. Katrini kaaslase tumesinine ruuduline ülikond mõjub efektselt ja sobib pronksikarva kleidiga. Lisapunktid sinise ülikonna juurde sobitatud pruunide kingade ja siniste sokkide eest.

Silverspoon auhinnagala 2019

Millal siis veel maani sädelevas kleidis särada kui mitte pidulikul novembrikuisel galal? Kleidi särav kangas, kõrge kaelus ja lihtne lõige moodustavad efektse kombinatsiooni, millele lisab kirsi punane huul. Särast rääkides ei saa mainimata jätta ka meesterahva efektset pintsakut.

Silverspoon auhinnagala 2019

Midagi pole teha - pimedal sügishooajal mõjuvad säravad litrid erakordselt hästi. Kui seljas on nõnda efektne kleit, polegi rohkem aksessuaare vaja - need lihtsalt ei pääse esile. Küll aga jääb silma naisterahva roosa huul ja samas toonis pilkupüüdvad kingad.

Silverspoon auhinnagala 2019

Reporter Eda-Liis Kann kannab Liina Steini säravpunast pidulikku kleiti, mille juurde on valitud sama tooni huulepulk. On raske uskuda, et jõulupidude hooajaks võiks leiduda midagi veelgi sobilikumat..

Silverspoon auhinnagala 2019

Tippmodell Karmen Pedaru ei kanna küll litreid, kuid särab selles lõheroosas Francesco Scognamiglio kleidis sellegipoolest. Kleidi lihtne lõige laseb pilku püüda erilistel varrukatel. Karmeni sõnul on see tema seljas esimene roosa riideese.

Silverspoon auhinnagala 2019

Ja oleme tagasi litrite lainel! Kleidi kimonost inspireeritud lõige ja erivärvilised murtud värvitoonides litrid muudavad pilgu ära pööramise keeruliseks. Meesterahvale taaskord kompliment tumesinise ülikonna ja pruunide kingade koosluse eest.

Silverspoon auhinnagala 2019

Kõikidest säravatest kleitidest sobivad Hõbelusika galale kõige rohkem mõistagi hõbedased variandid! Ajakirjanik Anna-Maria Veidemann-Makko särab kelmikas Liina Steini kleidis, üritusturundusega tegelev Liilit Kirss on valinud efektse mini, mille juures nõuavad pilku kleidikarva hõbedaste rihmadega kingad.

Silverspoon auhinnagala 2019

Üks mis kindel - kui parasjagu sädeleva kleidi meeleolu pole, siis klassikaline must kleit ei vea kunagi alt. Siin on kaks erineva tegumoega, kuid võrdselt pidulikku musta maani kleiti, mille juures on aksessuaaride valimisega jäädud tagasihoidlikuks - just nii saab särada musta kleidi parim aksessuaar, milleks on mõistagi punane huul.

Silverspoon auhinnagala 2019

Modell Agne Vaheri kaunis kleit on kui keerutamiseks loodud! Mahe roosakasbeež värvitoon ja kaunilt langev kangas sobivad kandjale imehästi. Kirsiks komplekti juures on lahtiste salkudega üles pandud soeng.

Silverspoon auhinnagala 2019

Ilus stiilinäide, kuidas kanda musta kleiti nii, et see mõjuks värviliselt. Elegantse lihtsa lõikega kleidi juurde on sobitatud tumeroheline bleiser, mis kandja blondide juustega ilusa kombinatsiooni moodustab.