Tallinn Fashion Week 2019, Tallinn Dolls

Tallinn Fashion Weeki viimase päeva moepublik otsustas värvide kasuks. Anne & Stiil valis välja 12 lemmikkomplekti, mis üllatasid põnevate detailidega.
Loe edasi...

ÜLEVAADE | Maailmatasemel töö backstage'is, samurai printsess ja rekordarv modelle: ilutoimetaja Gerda Miller teeb kokkuvõtte moenädala viimasest päevast

Tallinn Fashion Weeki viimane päev pakkus kontrastidest tulvil vaatemängu. Moelaval valitsesid erinevad emotsioonid raevust kuni rõõmsa sünnipäeva pillerkaareni. Anne & Stiili ilutoimetaja ja meikar Gerda Miller jagab oma tähelepanekuid moenädala viimasest päevast.
Loe edasi...

FOTOD | Sõjakas raev, sooneutraalsus ja sillerdav sünnipäevatrall: moenädala viimane päev pakkus kontrastidest tulvil vaatemängu

Ilu ava

Tallinn Fashion Weeki viimane päev tõi lavale eriilmelised kollektsioonid. Leidus vihjeid ühiskonna valupunktidele ja ühtlasi sai publik osa säravast sünnipäevapeost.
Loe edasi...

ÜLEVAADE | Kelly Kipper: moenädalalt ihkaks rohkem vaatemängulisust ja põnevust, vähem argisust

Tallinn Fashion Week 2019, Perit Muuga

Tallinn Fashion Weeki kolmas päev tõi lavale Trenkani, Raili Nõlvaku, Augusti ja Embassy of Fashion moeetenduse. Anne & Stiili vanemtoimetaja Kelly Kipper jagab oma tähelepanekuid moenädala kolmandast päevast.
Loe edasi...

TOP 12 | Moepidu on täies hoos! Moenädala kolmanda päeva külalised pakkusid rohkelt silmailu

Tallinn Fashion Week 2019, Riina Põldroos

Tallinn Fashion Weeki kolmas päev näitas moepubliku üha julgemaid ja efektsemaid rõivavalikuid. Anne & Stiil valis välja 12 lemmikkomplekti, mida eeskujuks tuua.
Loe edasi...

Armastatud ehtekunstnik Tanel Veenre annab nõu: iga naise ehtelaekas võiks olla mõni ehe, mis oleks ankruks, kui elumeri tormiseks kisub

Tallinn Fashion Week 3.päeva fotosein

Kolmapäeva õhtul Eesti moekunstiauhinna Kuldnõelaga pärjatud ehtekunstnik Tanel Veenre (42) ütleb, et teda võib ka tulevikus moemaailmas mängimas näha.
Loe edasi...

FOTOD | Võrgutav pits, lehviv siid ja Pariisi pahelised ööd: moesaatkonna kollektsioonist leiab iga naine oma

Tallinn Fashion Week 2019, Tanel Veenre

Tallinna moenädala kolmas päev kulmineerus Embassy of Fashion ateljee lennuka moesõuga. Säravad kangad, filigraansed lõiked ja ihaldusväärne pariisilikkus pakkusid vaatemängu, milles moepublik ei pidanud pettuma.
Loe edasi...

FOTOD JA VIDEO | Anne Veski modellina moelaval! Vaata siit Iris Janvieri moeetendust

Eesti naiste seas aina enam populaarne moebränd Iris Janvier esitles Kuldnõela galal erikollektsiooni. Kollektsiooniga tehakse kummardus kosmopoliitidele ja üllatusena jõudsid lavale ka meesterõivad!
Loe edasi...

Moenädalate värvikas ajalugu | Kellele ja miks neid tänapäeval korraldatakse?

Tallinn Fashion Week 2019, Riina Põldroos

Praegu toimuva Tallinna moenädala valguses tasub küsida, milline roll on moeetendustel tänapäeva kiires ja sotsiaalmeediapõhises maailmas. On see kasum, moefännide imetlus, kunstnike eneseväljendus või hoopis midagi muud?
Loe edasi...

ÜLEVAADE | Stilist Merit Boeijkens on moenädala suhtes kriitiline: ei piisa, et näidatakse ainult ilusasti õmmeldud riideid

Rick Owensi kevade-suvekollektsiooni esitlus tänavu septembris Pariisi moenädalal. Moenädala kollektsioonid ei pea olema kantavad – tihti peegeldab mood lihtsalt ühiskonnas toimuvat. Rick Owensi modellide kummituslik väljanägemine ei olnud juhuslik, vaid vihjas president Trumpi sõnavõttudele Mehhiko immigrantide kohta. Owensi jaoks on teema isiklik, sest muu hulgas pakkus talle kollektsiooni loomiseks inspiratsiooni ka tema 87-aastane Mehhiko päritolu immigrandist ema.

Tallinn Fashion Weeki teine päev tõi Kultuurikatla lavale Brand no 8, Piret Kuresaare, Alexanderlingi, Mammu Couture’i ja Ivo Nikkolo kõige uuema moeloomingu. Mida tähele panime?
Loe edasi...

TOP 12 | Kõige stiilsemad külalised! Moenädala teise päeva publik näitas tõelist klassi

Tallinn Fashion Weeki teine päev, mis päädis stiilse Ivo Nikkolo juubelisõuga, tõi fotoseina ette maitseka moepubliku. Anne & Stiil valis välja 12 lemmikkomplekti, kust tasub inspiratsiooni võtta.
Loe edasi...

FOTOD | Stiilne ja julge! Ivo Nikkolo tähistas vaatemängulise moeetendusega 25. sünnipäeva

Tallinn Fashion Week, 2. päev

Tallinn Fashion Weeki teine päev kulmineerus kodumaise moebrändi Ivo Nikkolo show'ga.
Loe edasi...

FOTO | Tallinn Fashion Weeki teist päeva külastas supermodell Carmen Kass

Tallinn Fashion Weeki Ivo Nikkolo 25. sünnipäeva sõud väisas supermodell Carmen Kass.
Loe edasi...

VIDEO | Alati stiilne moelooja Liisi Eesmaa näitab eeskuju, kuidas kombineerida neljaeurone müts kodumaise kõrgmoega

Liisi räägib videos, et valib endale riideid alati spontaanselt, sest peab esmajärjekorras kõik teised enda ümber stiilselt riidesse panema.
Loe edasi...

FOTOD JA VIDEO | Volüümikad vormid ja puudrikarva aristokraatia: Kirill Safonovi kollektsioon on mõeldud iseteadlikele naistele

Kirill Safonovi Kuldnõelale nomineeritud kollektsioon pakkus julgeid vorme õrnade naisterahvaste seljas. Puudrikarva toonid ja geomeetriliste mustrite mäng ei ole kahtlemiseks - Kirilli loomingut kannavad naised, kes on iseenda muusad.
Loe edasi...

TOP 12 | Sära, glamuur ja sügisene minimalism - Tallinn Fashion Weeki avapäev tõi kokku stiilse moepubliku

Kodumaise moe tähtsündmus Tallinn Fashion Week sai eile Kultuurikatlas avapaugu ja nagu ikka, olid kohal suurimad moefännid. Anne & Stiil valis külastajate hulgast välja 12 lemmikut, kelle komplektid silmale kohe eriti pika pai tegid.
Loe edasi...

Hingematvad värvikombinatsioonid, Anne Veski ja killer-kõrvarõngad: Karolin Kuusik jagab säravamaid hetki moenädala avapäevast

Tallinn Fashion Week 1.päeva fotosein

Sel sügisel vaatab Anne & Stiili toimetus Tallinn Fashion Weeki oma moeka pilgu läbi ja toob teieni oma lemmikhetked. Moenädala esimesest päevast jagab muljeid moetoimetaja Karolin Kuusik.
Loe edasi...

KUULA | Kuldnõelaga pärjatud ehtekunstnik Tanel Veenre: iga minu ehe on õnneliku inimese loodud

Karolin Kuusik

Seekordses Anne & Stiili podcastis on külas Eesti üks mainekamaid ehtekunstnikke Tanel Veenre, kelle värvilised kõrvamarjad on paljude naiste lemmikud nii kodus kui välismaal. Tanel, kes innustab inimesi tegelema sellega, mis neil südames pulbitseb, räägib Kuldnõela nominatsioonist, oma esimesest moekollektsioonist, loomingust ja annab nõu, kuidas valida ehteid. Küsimusi küsib ja vestlust juhib Meisi Volt.
Loe edasi...

FOTOD | Palju õnne! Eesti armastatuim ehtekunstnik Tanel Veenre pärjati maineka moeauhinnaga

Tanel Veenre

Täna õhtul anti Tallinn Fashion Weeki avagalal Tanel Veenrele üle Eesti mainekaim moeauhind Kuldnõel ja Hõbenõelaga pärjati Eve Hanson.
Loe edasi...

ESIMESED FOTOD | Toores, mäslev, julge! Sügisene moenädal algas hoogsa avapauguga

Tallinn Fashion Weeki avas kolme disaineri loomingut esitlev moeetendus. Oma kollektsioone esitlesid Agne Talu-Vürmer, Kalle Aasamäe ja Vilve Unt. Vaata fotosid galeriist!
Loe edasi...