1. NIISUTAV KÄTE- JA KEHAKREEM 22.50 Eleven Australia

Mulle meeldib pumbaga pudel, mis muudab kreemitamise lihtsamaks. Aaloe ja kurk tekitavad nahal värske tunde. Losjooni on mõnus peale kanda ning see imendub kiirelt nahka, seega pole ka pärast kreemitamist tunnet, et tahaks käsi pesta.

2. PÄEVAKREEM 21.99 Lumene Nordic Hydra SPF 30

Kuna ma pole varem SPF-kaitsefaktoriga päevakreeme kasutanud, siis ootasin huviga katset. Minusugusele päikesekreemi unustajale sobib toode hästi ning alateadlikult on kindlam tunne ka päikese käes. Kreem näib peale kandes nahal hetkeks valge, ent efekt hajub imendudes kohe.

3. NIISUTAV AVOKAADOMASK 42.- Kiehl’s

Maski näole kandmine nõuab natuke tegemist, kuna selle koostis meenutab veidi tarretunud avokaadokreemi. Maski heleroheline värv aga – eriti koosluses saunast tulnud õhetavate roosade põskedega – on imeilus. Piisab vaid õhukesest kihist, et nahk jääks tõesti siidine ja niisutatud. Maski lõhn on väga tagasihoidlik ning toode on mõnusaks vahelduseks kangasmaskidele, mis reeglina lõhnavad väga tugevalt.

4. SUPERPALSAM NÄOLE JA HUULTELE 14.99 Joik organic

Klaastopsis võie jääb kindlasti üheks mu öökapilemmikuks. Kandes toodet vahetult enne magamaminekut puhaste sõrmedega huultele, niisutab see hommikuks mõnusalt. Tahaks juba teada, kuidas see talviseid huuli ohjab!

5. KERGE KOHEVUST ANDEV JUUKSEVAHT 14.49 Cutrin Muoto

Ilusa põhjamaise pakendi sisu on võrdväärne välimusega. Ma pole suur juuksevahu armastaja, kuna kiharad kipuvad triibuliseks kuivama. Cutrini vaht aga jääb juustesse ainult aimatavalt ning ka föönitamata on kiharad pehme tekstuuri ja kohese volüümiga.