Kui tüüpilisemaks (ja soodsamaks) lahenduseks terrassiehitusel on puidu kasutamine, siis selle korteri näitel mindi keerulisemat teed. Olemasoleva maja juurde sai projekteeritud suur ja avar õuetuba, mis harmoneeruks maja enda arhitektuuriga, kuid lisaks juurde ka pisut moodsamat ja värskemat nooti. Tulemuseks on funktsionaalne ja avar õueruum, mis pakub nii esteetilist vaatepilti kui kasutajamugavust. Vihma eest pakub kaitset valgustatud varjualune, tuulte eest klaasist piirded.

Terrass ja korter on ühendatud kokkuvolditavate klaasustega, mida võib soojade suveilmadega täies mahus avada ning sulandada õueruum kokku interjööriga.

Korter ja terrass paiknevad enam kui 300 ruutmeetril ning elamises on kümme tuba. Kodu keskmes on avar köögi ja söögitoaga ühendatud elutuba jälgides kenasti voolava ruumi printsiipi. Sisekujunduses, nagu skandinaaviamaadele kohane, on kombineeritud heledaid toone ja naturaalset puitu.

Elegantsele elutoale lisavad luksuslikku joont maast laeni sametkardinad ning sametkattega metalljalgadel tugitoolid. Pehmust lisavad hanesulgedest valgustid.

Magamistuba on üdini põhjamaine ja askeetilikult lihtne. Valget üldilmet täiendavad vaid üksikud põneva disainiga aksessuaarid — õhulised öökapid ja linased kangad. Värvi lisab seinal rippub Klimti repro.

Vaata rohkem pilte galeriist:

Allikas: Fantastic Frank