Aiamaja mõõtu kodu 42 ruutmeetril kulgeb läbi kahe korruse — peakorrusel asub avatud köögiga elutuba, “keldrikorrusel” magamistuba ja vannituba. Lisaruumi pakub suvehooajal mõnus terrass, kus grillida ja päikselisi päevi nautida.

Terrassile viib otse elutoast klaasuks, mille plussiks on mugavuse kõrval ka see, et ruumi langeb tänu suurtele klaaspindadele rohkem valgust.

Lisaks on suurte akende eeliseks avaram vaateväli — nii ei tundu ruum kitsas ja kokkusurutud. Valgust ja avarust rõhutavad valged seinad ja heledates toonides sisustus.

Mis puutub mööblisse ja sisustusse, siis lähtutud on helgest ja puhtast skandinaavialikust joonest. Samuti on mõeldud ruumisäästlikele lahendustele, nagu näiteks pikendatav diivanilaud või seina sisse ehitatud külmik köögis-elutoas.

Köök on pisike, kuid praktiline. Kappe ja sahtleid on piisavalt, et ära mahutada ära kõik kokkamiseks vajalik.

Alumisele korrusele on sisse seatud magamistuba ja söögilaud puhkudeks, mil terrassi kasutada ei saa. Trepi alla on peidetud pisike panipaik.

Magamistoas jagub hoolimata vähestest ruutmeetritest ruumi nii suurele voodile kui ka garderoobikappidele. Sisustus ja viimistlus on taas hele, et lasta elamisel paista suurema ja avaramana, kui see oma mõõtmetelt on.

Vaata rohkem pilte galeriist:

Allikas: Bjurfors.se