Kõige tähelepanelikumad peavad olema inimesed, kes kasutavad bussiliine number 53, 56, 67 ja 68, sest nendel liinidel on kõige rohkem muudatusi hommikustel nii tipptundidel, nädalavahetustel kui ka pärastlõunastel aegadel. Samuti puudutavad muudatused bussiliine 7, 13, 31, 49, 51, 54 ja 58.

„Kuigi kõik bussiliinid töötavad, on bussiliikluses Laagna tee läheduses suured ümberkorraldused, mistõttu palume sõitjatel tutvuda muudetud marsruutide ja sõidugraafikutega enne sõitude planeerimist ning võimalusel varuda sihtpunkti jõudmiseks aega,“ ütles Tallinna Linnatranspordi AS-i bussiliiklusteenistuse juht Meelis Tartu. „Kuna filmivõtete perioodiga kaasneb palju muudatusi, siis jälgime pidevalt olukorda, et tagada kõikide liinide sujuv teenindamine ja tekkivate olukordade kiire lahendamine.“

Laagna tee sulgemisel suunatakse enamik bussiliine ajutiselt sõitma Punase tänava kaudu.

Kõige detailsema info kehtivate bussisõidugraafikute ja marsruutide kohta leiab veebilehelt www.transport.tallinn.ee. Samalt veebilehelt leiab kaardilt ka bussiliinide ajutiste marsruutide joonised ja näeb ühistranspordi sõidukite paiknemist tänavatel reaalajas. Sõidukite asukoha reaalajas nägemiseks tuleb valida endale sobiv bussiliin ja valida graafikute kohalt „Näita kaarti” ning peatustele lisaks aktiveerida ka sõidukite kuvamise võimalus „Näita sõidukeid“.