Gruusia president on täna ja homme Eestis ametlikul visiidil, mille käigus kohtub Eesti riigipea, riigikogu esimehe ja peaministriga, esineb Lennart Meri konverentsil ja külastab Telliskivi loomelinnakut.

Täna kohtus president Zourabišvili Kadriorus president Kersti Kaljulaidiga, misjärel presidendid andsid ühise pressikonverentsi. Selle järel jalutasid riigipead üheskoos Mikkeli muuseumisse, kus on avatud näitus Gruusia rahvusliku kunsti alusepanija Niko Pirosmani loomingust. Pärast seda asetas Gruusia riigipea pärja Vabadusõja võidusamba jalamile ja liikus sealt edasi kohtumisele riigikogu esimehe Henn Põlluaasaga. Seejärel külastas president Zourabichvili Maarjamäe memoriaali ja kohtus õhtupoolikul Gruusia kogukonnaga.

Homme hommikupoolikul külastab president Zourabichvili Telliskivi loomelinnakut ja liigub seejärel Stenbocki majja kohtumisele peaminister Jüri Ratasega. Pärastlõunal külastab Gruusia riigipea e-Eesti esitluskeskust ja NATO küberkaitsekeskust ning kõneleb õhtupoolikul Lennart Meri konverentsi avaarutelul.