17.09.2020, 15:00
Mida ma täna süüa teen?! 4 soovitust, kuidas alati hästi süüa teha ja 6 retseptiideed
Kui õhtul kurjalt urisev kõht end kehtestada püüab, on õhtusöögiideede nimekiri alati kuidagi masendavalt lühike. See igapäevane lauakatmise mure ja painajalikult korduma kippuv küsimus on tuttav kõigile neile, kes rohkemal või vähemal määral ise kodus süüa teevad ja pole läinud kergema vastupanu teed, et osta plastkarbitoit poest kaasa.
Vahel tekib ei tea kust soov mõnel täitsa töisel argiõhtul süüa veidi paremini. Sinepi-koorekastmes kartul ja peet koos keedetud muna, sibula ja kapparitega – ei pea vist mainima, et see on just täpselt see kooslus, mis näeb taldrikul alati elegantne välja ja viib keele alla.
Kalkuniliha on paljudes peredes veel avastamata. Selle filee on mineraalainetest rikas, väga maitsev, rasvavaene ja valmib kiirelt. Valmista perele bataadikastmes kalkuniliha koos kuivatatud jõhvikatega!
Sealiha valmistamiseks koos õunte ja salveiga kasuta sealiha taisemaid tükke – välisfileest lõigatud paraja paksusega steike või ka karbonaadi. Pehmema tulemuse nimel võid liha enne pannile sättimist läbi vasardada.