Õnnelikud paarid tähistavad teineteise saavutusi. Ja mis saaks olla parem moodus tähistada? Ära oota, kuni kaaslane saab ametikõrgendust või kuni sina töökohta vahetad, vaid tähista ka väikseid võite.

2. Nägid kaaslast tegemas midagi, mis tal hästi välja tuleb

See, kui näed armastatut millegi tegemisel säramas, olgu selleks tööalane kõne või millegi oma kätega valmis saamine, võib tekitada tõelist iha. Järgmine kord, kui näed teda millegagi hästi hakkama saamas, suudle teda kirglikult, masseeri ta õlgu või juhi ta lihtsalt magamistuppa.

3. On filmiõhtu

Õhtul teleri vaatamine võib anda inspiratsiooni kuumaks seksiks. Kasuta ühiselt vaadatud filmi või saadet kui võimalust, et rääkida sellest, mis sind erutab, või ära ütle midagi ja mängige lihtsalt mõni ühine lemmikstseen läbi.

4. Te tülitsesite

Tegelikult sa ju tead, et tobedad vaidlused on olemuselt üsna mõttetud. Järgmine kord, kui vaidlete selle üle, kelle kord on prügi välja viia, suuna vihane energia mujale. Võimalik, et hakkate peagi ootama võimalust tülitseda ja seejärel ära leppida.

5. Õues on jube ilm

Isegi ilmateade võib olla põhjuseks linade vahele ronida. Kui väljas on lumetorm, metsik kuumalaine või sajab paduvihma, siis kasuta võimalust siseruumidesse peituda ja teineteisele keskenduda.

6. Lapsed on väljas

Kui su vanemad viisid lapsed trenni või väljasõidule, siis kasuta ära võimalust kahekesi olla. Mõnikord võib kähkukas olla ülimalt kirglik, nii et kasuta aega targalt.

7. Ta tagumik näeb uutes teksades eriti hea välja

Kindlasti tuleb ette mitmeid hetki, kui märkad, et partner näeb eriti hea välja. Ära hoia seda mõtet vaka all, vaid tee talle kompliment ja vaata, mis edasi saab…

Allikas: womenshealthmag.com