Alates 28. maist algavad remonditööd Tallinna ja Pääsküla vahelisel rööbasteel, mis on üks osa Eesti raudtee ja Ühtekuuluvusfondi kaasfinantseeritavast projektist „Tallinn-Keila-Paldiski ja Keila-Riisipere raudtee kapitaalremondi II etapp“. Töödega alustatakse Pääsküla jaamast ja liigutakse järk-järgult Balti jaama poole.

„Remonditööde tõttu muutub olemasolev kaherajaline lõik üherajaliseks, mille tõttu hakkavad nii Balti jaamast väljuvad kui ka sinna saabuvad rongi sama rada kasutama. Suve esimesel poolel toimuvad tööd linnast väljuval suunal ning suvel teisel poolel toimuvad tööd linna saabuval suunal,“ kommenteeris algavat kapitaalremonti ASRaudtee ehitusteenistuse juht Riho Vjatkin.

Remonditööde läbiviimine toob kaasa ümberkorraldusi nii rongiliikluses kui ka raudteeületuskohtadel. Inimesed leiavad infot ja juhiseid ajutise liikluskorralduse kohta peatuskohtadele pandud stendidelt.

Ühe raja kasutamise tõttu on mõnede rongide asemel käigus asendusbussid. Samuti ei saa remondiperioodil kasutada remonditava tee poolseid platvorme.

Seoses remonditöödega võivad ajutiselt olla häiritud raudteeülesõidukohtade valgusfoorid ja tõkkepuud. Sellisel juhul reguleerivad liiklust liikluskorraldajad, kelle antavaid korraldusi tuleb kindlasti jälgida.

Kuna Tallinna ja Pääsküla vaheline lõik on intensiivse rongiliiklusega palub Eesti raudtee inimestel olla tööde perioodil raudteed ületades tavapärasest veelgi tähelepanelikum!

Infot muudatuste ja transpordikorralduse kohta kajastatakse jooksvalt Elroni kodulehelt www.elron.ee.