1. Unikaalne talukompleks Tuudil aastast 1919, hind 195 000 eurot.
Muistne, valdavalt maakiviehitistest koosnev talukompleks on Vabaõhumuuseum ära märkinud E-kultuuripärandis.
1,7 ha kinnistul, mida piirab ligi 100 aastane kuusehekk, paikneb kuus hoonet, mis on rajatud aastatel 1919-1938. Elumaja (rehielamu) on ehitatud 1925-ndal aastal freesitud palgist ja maakividest. Maakivist saunamaja (93 m²) on kapitaalselt renoveeritud endisest laudahoonest. Ehitusaasta 1925. Viimistlusel kasutatud puit- ja kivimaterjalid on samuti pärit sajandi algusest. Suurtest avaratest klaasustest pääseb paekivist kattega terrassile. Saunal on uus rookatus.
Vaata huvi korral siit.

2. Imeilus mereäärne suvekodu Haapsalust 23 km kaugusel looduskaitse alal! Hind 194 000 eurot
Läänemaal paiknev Puise küla asub Matsalu lahe ääres rohelises ja vaikses piirkonnas. Suurel krundil, kokku 7389 m2, asetseb peamaja, grilliplats, suur majaesine terrass ning saunamaja. Tsaariaegsest hobusetallist on välja ehitatud 2008. aastal modernne peamaja.
Majas on säilitatud palju ajaloolisi detaile: laes kaunid tumedad puittalad, põrand laotud lihvitud kividest, toa seinad on kaetud ilusa valge värviga nii, et osaliselt on näha ka kaunid seinakivid. Suureks lisaväärtuseks on peamaja ees suur terrass, 80 m2, kus on ka lõkkease. Terrassile viivad kaks avarat ust, mis pakuvad palju päevavalgust. See on ideaalne merevaate imetlemiseks, hommikusteks sirutusteks ning seltskonnaga ajaveetmiseks.
Kogu maja on ehitatud hoole ja armastusega- suurt tähelepanu on pööratud detailidele ning tervikliku atmosfääri loomisele. Vaata lähemalt siit.

3. Oma merepiiriga maamaja Hara külas Vööla mere kaldal. Hind 426 000 eurot
Lisaks mererannale on siin põllumaa, metsamaa ja õueala, kus saab rahulikult lastega mängida, põllumajanduse- või loomakasvatamisega tegeleda. Tervel majapidamisel on ka oma põnev ajalugu, mis sai alguse vahetult enne II maailmasõda. Praegused omanikud ostsid majapidamise Johannes Admani vennalt, kes oli pärija. Johannes oli küla üks haritumaid poissmehi, pidades hävinud küla palvemajas teenistusi. Elas ainult vana eesti aja järgi, keeldus elektrist ja sellega kaasnevatest “hüvedest” ning pidas väga suurt mesilastarude kolooniat.
Maja, kus pererahvas elab, valmis esimeses järgus 1939, uue juurdeehituse tegid nad 2004 ja 1995. 38 m2 saunamaja on koos korraliku tiigiga. Lisaks on 2007 ehitatud peremehele ligi 100 m2 töökoda. Vaata rohkem infot ja pilte siit.

4. Väga hea auraga suvekodu 600 m merest. Hind 59 000 eurot
Võimsa ilusa haljastuse keskele on paigutatud suvemaja, kaks kasvuhoonete, abihoone paadi ja küttepuude jaoks ning laste mängumaja. Maja ees on välikaminaga terrass. Rohuküla sadamasse 8 km, Haapsalu linna 13 km. Huvi korral rohkem infot siit.

5. Merevaatega hubane maja Hanila vallas! Hind 148 000 eurot
Hubane ja omanäoline maakivist maja, imeilusa merevaatega ja suure krundiga. Maja on täielikult renoveeritud. Kivikatus, uued aknad, korralikud ja uued sooja andvad ahjud. Majal on päikesepaneelid ja tuulegeneraator mis varustavad maja elektriga. Ideaalne koht, kui soovid olla sõltumatu. Korralikult hooldatud kinnistu, värske mereõhk ja looduslähedus. Sobib nii aastaringseks elamiseks kui ka suvitamiseks. Hoovi peal veel lisaks pumbajaama maja, mida võimalik kasutada aiatööriistade hoiustamiseks. Majas on mõnus puuküttega saun.
Vaata ka siit.

6. Kui hing ihaldab suuremat — kauni ümbrusega ehe 80-ndate puhkemaja! Hind 95 400 eurot
Hoonestatud kinnistu, kus on peal 1980 a ehitatud kahe põhikorrusega ja täiskeldriga endine asutuse puhkemaja/majutushoone (arh. Inga Raud). Eraldi ühekorruseline puhkemaja/suvila, puurkaev, piirdeaed ja parklaala, garaaž. Atraktiivne piirkond majutuse arendamiseks (hea juurdepääs, mets ümberringi, lähedal liivane mererand), Roosta kämping, Haapsalu 35 km, Dirhami sadam 6 km. Vaata ka siit.

LOE VEEL: