"Tuul on küll tugev, aga regulaarlennuliiklust see ei mõjuta. TNT tegi tiiru jah, aga mis põhjusel, seda me ei tea. Piloodi otsus. Maandus ilusti," ütles lennujaama pressiesindaja Priit Koff Delfile.

Samas ei olnud maandumine kõikidele lennukitele ka kerge, nagu on näha Delfi fotogaleriist. Just väiksemad lennukid laperdasid tuules päris korralikult, enne kui rattad kindlalt maha said.

"Lennukid võitlesid tuulega, aga said hakkama. Üks Soomest tulnud propelleritega valge lennuk maandus, põrkus tagasi ja siis maandus uuesti.
Teised tulid üle Ülemiste järve külg ees, viimasel hetkel keerasid nina otseks ja maandusid," kirjeldas Delfi fotoreporter nähtut.

TNT Cargo tiirutamine täna hommikul:

Cargo lennuk

Öösel jõudu kogunud tugev tuul on teinud hommikuks juba palju pahandust ning tugevad iilid puhuvad vähemalt kuni pärastlõunani.

Hommikuks on enamik liinireise mandri ja saarte vahel tühistatud ning AS Tallink Grupp teatel kahjustas torm täna varahommikul kella 3.40 paiku Stockholmist Riiga teel olnud kruiisilaeva Romantika vööris asuvat radariantenni, mille tulemusel purustas radariantenn ühe vööriilluminaatoritest.

Kahjustused on kontrolli all, ohtu reisijatele ja laevale ei ole ning laev jätkab reisi Riia poole.