Kursiivi ja tärniga on tähistatud kaks juhtumit, millel puudub teadaolev seos ISISe või muu islamiterrorismiga, ent mis väärivad oma räiguse tõttu äramärkimist.

4. veebruar: Berliinis vahistatakse neli alžeerlast, kes planeerisid ISISe korraldusel massitulistamist.

26. veebruar: Saksamaal sündinud 15-aastane Maroko juurtega tüdruk pussitab Hannoveris ISISe nimel politseinikku.

2. juuni: Saksamaal ja Prantsusmaal vahistatakse neli süürlast, kes plaanisid ISISe korraldusel suitsiidirünnakuid Düsseldorfis.

18. juuli: noa ja kirvega pakistanlane haavab Würzburgi rongis viit inimest, hukkub politseiga võideldes, ISIS kuulutab ta omaks.

Würzburgi rong

22. juuli*: 18-aastane nooruk tapab Müncheni McDonaldsis üheksa inimest, haavab nelja ja teeb enesetapu. Ohvrid on peamiselt albaanlased või türklased. Iraani juurtega ründaja austas Anders Breivikut ja tahtis tappa türklase või araablase välimusega inimesi, kuna need kiusasid teda koolis.

24. juuli: süürlasest ISISe liige laseb end Ansbachis õhku, viga saab 15 inimest.

24. juuli*: süürlane tapab Reutlingenis matšeetega raseda naise, kaks inimest saab viga, ründaja vahistatakse.

13. september: Schleswig-Holsteinis vahistatakse kolm Süüriast tulnud ISISe võitlejat, keda seostatakse Pariisi rünnakutega.

10. oktoober: Leipzigis vahistatakse Chemnitzis elanud süürlane, kes plaanis ISISe korraldusel pommirünnakut, ta sooritab vanglas enesetapu.

Politsei oktoobris Chemnitzi terroristi jahtimas

16. oktoober: Hamburgi pargis pussitatakse surnuks 16-aastane poiss, ründajat ei tabata, ISIS kuulutab rünnaku enda omaks.

2. november: Berliinis vahistatakse rünnakuid planeerinud ISISe liige.

8. november: üle riigi toimuvates haarangutes vahistatakse viis ISISe värbajat.

November: teatatakse saksa sisejulgeoleku (BfV) töötaja vahistamisest, kes plaanis ISISe korraldusel BfV Kölni peakorteri pommitamist.

5. detsember: 12-aastane Saksamaal sündinud Iraagi juurtega poiss jättis Ludwigshafenis tänavale lõhkekeha, mis osutus mittetöötavaks, poiss sai inspiratsiooni ISISelt.

9. detsember: vahistatakse kaks teismelist ISISe fänni, kes võisid plaanida rünnakuid Aschaffenburgis.

19. detsember – tundmatu isik tapab Poola autojuhi ja sõidab tema veoautoga Berliinis rahvahulka, hukkub vähemalt 12 inimest, ründaja isik ja motiivid on esialgu teadmata.