Oksjoniteates ei mainita siiski Ivanka rolli Donald Trumpi üleminekutiimi liikmena, vaid tutvustatakse teda kui Trumpi korporatsiooni asepresidenti ja endanimelise elustiilibrändi omanikku. Ainus kuulutuses antav lubadus ongi kohvi nautimine Ivanka seltskonnas. Kohvijoomine toimuks kas Washingtonis või New Yorgis.

Pakkumine lõppeb 20. detsembril. Oksjoni korraldaja on hinnanud kohtumise väärtuseks 50 000 dollarit, ent Eesti aja järgi reede hommikul oli kõrgeim pakkumine juba 72 888 dollarit. Pakkumise teinud GoHydrogen on vesinikutehnoloogiaga tegelev idufirma. Järgmine pakkuja peab välja käima vähemalt 77 888 dollarit. Pakkumisel osaleda saab ka Delfi lugeja, kui klikib seda linki.

New York Times vestles pakkumisel osalenud investeerimispankuri Ozan M. Ozkuraliga, kes ütles, et sooviks rääkida Trumpi korporatsiooni võimalikest investeeringutest Türgisse ja teistesse riikidesse. Ajalehe teatel oli Ozkurali pakkumise suurus ligi 60 000 dollarit. „Minu äri iseloom on selline, et me räägime paljude erinevate valitsuste, paljude poliikute ja seadusandjatega,“ selgitas Ozkural, kelle sõnul kohtus ta hiljuti ka Argentina presidendiga. „Niimoodi saab paremini aru, milline on nende tegutsemisviis.“

Pakkumise korraldanud Eric Trump ütles neljapäeval avaldatud kommentaaris, et tema fondi oksjon toimub igal aastal ja on mõeldud haigete laste aitamiseks. Eric Trump lisas, et uues olukorras võib ta kaaluda oksjoni tühistamist. Reedel oksjon siiski jätkus.

Ivanka Trump teatas avalduses, et ta tunneb au võimalusest panustada oma isiklikku aega selleks, et koguda surmahaigete laste toetuseks lisaraha.