Pulma stilistika algab juba hetkest, mil alles planeerid tähtsat kuupäeva ja valid peokohta. Ole enda vastu aus ja mõtle läbi, kas soovid koos oma sõprade ja sugulastega õhtut veeta perfektses äsja renoveeritud mõisas mannavahuses roosimeres või istud meelsamini mõnes ägedas vanas küünis istmeks kaltsuvaibatatud heinapakid. Talvel mõisas jahisaalis kamina ees kallimaga pulmatorti lõigata on täpselt sama romantiline kui mererannas varbaid-pidi soojas liivas õigel hetkel „JAH” sosistada.

Stilistika valikul säilita kaine mõistus ja lase kujundajal-floristil ennast nõustada: oluline on saavutada maksimaalne terviklik tulemus ja dekoratsioonide kavandamisel võiks võimalikult palju otsida inspiratsiooni aastaajast. Ohtlik on kui jaotad kaunistamise mitme osapoole vahel, näiteks: keegi teeb kutsed, pruudikimbu tellid ise lillepoest, auto rendifirmast saad kaunistatud limusiini, catering valmistab lauakaunistused, kohakaardid, saaliplaani. Selline skeem võib tunduda küll mingil hetkel loogiline, aga on tõeliselt stiilsele üldpildile kindlasti hukatuslikult mõjuv, tundub kui viibiksid ühtaegu mitmes erinevas pulmas ja stiililist tervikut ei maksa lootagi.

Karge kevad, Decoration&Fleur

Viimastel aastatel on sõltumata aastaajast hoogu kogunud rustikaalsed pulmad, kaunistuseks vanad kohvrid, pitsi ja paelaga ehitud pudelid ja purgid, kõik-võimalikud puidust detailid ja elemendid. Selline lahendus osutub tihtipeale pruutpaari eelistuseks just napi eelarve tõttu, kuid nii on oht sarnaneda sõbranna või töökaaslase pulmapeoga. Lase floristil planeerida kindlasti ka midagi, mis just Sinu pulmas esmakordselt kasutusel ja mõjuks eriti isikupäraselt.

Suvine rohelus pulmalaual, Decoration&Fleur

Kainet mõistust aitavad säilitada ka need 2 olulist nõuannet:
Pulmalillede ja dekoratsioonide planeerimisel on alati tähelepanu keskmes pruut imekaunis kleidis, ja tema stiili-eelistustest, huvialadest, pruutkleidi kangast ja silmade värvist inspireerituna algabki täiusliku terviku planeerimine.
Ärge kartke isikupära, olge julged ja ärge mitte kunagi kopeerige pulma, milles ise viimati külaliseks olite, ükskõik kui muinasjutuliselt kaunis teile kõik seal ei tundunud!

Foorumi keskuse lillepood Decoration&Fleur ootab külla, et koos just Sinu unistuste pulmad dekoreerida. Rohkem infot kodulehelt.

Detailid rustikaalsest sügispulmast
Jaga
Kommentaarid