Bio 4You

Bio4You ökopoe valikus on olemas Kanada firma Suncoat lakid, mis on mitmete naisteajakirjade poolt valitud parimateks ökoloogilisteks lakkideks. Vee baasil lakid on püsivad ja ei kooru ning värvide valik on lai. Eriti heaks uudiseks on see pisikestele printsessidele, kes seni emme kosmeetikakotist küünelakki näppamas käisid.

Mõte lastesõbralikest küünelakkidest tuli keemik Yingchun Liule 2002. aastal, kui tema seitsmeaastane tütar tahtis hakata maniküüriga mängima. Yingi jaoks oli tavaküünelakkide keemiakokteil hirmutav, eriti kuna tegu oli tema enda lapsega. Keemiaeksperdina oli tal võimalus leida alternatiiv - nii sündisidki vee baasil Suncoat küünelakid, mille puhas koostis ei takista fantaasial voolamast ning lakkide ja küünekleepsude abil võivad ka lapsed alustada iga päeva uue maniküüriga.

Bio 4You

Lisaks lõbule arendab küünte värvimine laste peenmotoorikat ning vanemaga koos veedetud aeg tugevdab omavahelisi suhteid. Suncoat pakub pea 20 erinevat tooni laste küünelakke, lisaks erinevaid komplekte miniküünelakkide, viili, küünekleepsude ja teiste meigivahenditega. Laki peale kandmisel tuleb olla hoolikas - käed peavad olema täiesti puhtad ja kuivad, mis annab veelgi mänguruumi. Aluslakiga saab muuta kõik küünelakid mahatõmmatavaks, nii pääsete ka kahjulikest küünelakieemalditest ning küünte disaini muutmine on lihtne. Veetke päev koduses ilusalongis, tehke oma printsess kauniks ja laske tal ennast hellitada.

Lastesõbralikud küüntehooldustooted ja palju muud leiate Foorum keskusest Bio4You ökopoest.

Jaga
Kommentaarid