Proovi jätta võimalikult loomulik mulje ja hommikul ärgates ära näe vaeva soengu sättimisega, unusta hari. Kuulsad prantslannad eelistavad isegi punasel vaibal kanda juukseid lahtiselt ning see näeb välja täiesti ideaalne ja seksikas.

Prantslanna teeb nii: kannab Bretoni triipe

Pole midagi lihtsamat kuid samas ka mitte midagi sundimatult lahedat kui triibuline kudum või pluus. Prantslannad eelistaksid triibulist kudumit või pluusi koos tumesiniste skinny-teksadega ja klassikalise trench-mantliga.

Prantslanna teeb nii: lemmik riideese on klassikaline trench-mantel

Prantslased eelistavad praktilisi asju. Klassikaline mantel on ehe näide praktilisest rõivaesemest. See sobib põhimõtteliselt kõigega, nii ametlikul üritusel kontsa ja kleidiga kui ka nädalalõppudel teksaste ja mõnusa kudumi ning vabaaja jalatsi juurde. Ka Brigitte Bardot säras tihti just klassikalises beežis mantlis.

Morgan

Prantslanna teeb nii: eelistavad naturaalseid toone

Prantslannad eelistavad selliseid toone nagu must, valge, beež ning pruun. Vürtsi lisatakse värviliste aksessuaaridega, näiteks lisatakse punane kott ja mustriline sall.

Prantslanna teeb nii: Eelistab outfit´i millega saab särada nii päeval kui ka õhtul

Prantsuse naised on kõige osavamad panema kokku komplekte millega sujuvalt liikuda päevast õhtusele üritusele. Lisades punast huulepulka säravad nad igal õhtusel üritusel ilma, et vahetaksid oma riietust. Prantslannad oskavad elu nautida ja elavad seda täiel rinnal ning see peegeldub ka nende riietusstiilist.

Morgan

Prantslanna teeb nii: Riietub ainult endale

See on reegel mida järgivad mitte ainult prantslannad vaid kõik stiilsed ja enesekindlad naised. Riietu nii, et sa tunneksid ennast hästi, mitte selleks, et muljet avaldada teistele. Prantslannad ei jälgi moetrende. Nad hindavad ajatut, hästi istuvat klassikalist look´i. Teksad, rätsepjakid, klassikaline mantel, kašmiir kudumid ning lihtsad mustad kleidid on riideesemed, mis ei puudu ühegi stiilse prantslanna garderoobist. Samas leitakse alati sinna juurde ka mõni moetrend, millega oma väljanägemist vürtsitada.

Morgan

Foorum keskuses asuv prantsuse bränd Morgan pakub laia valikut prantslannade lemmikrõivaid. Selle sügise uues kollektsioonis on lisaks naturaalsetele toonidele erksat punast, lillemustrit ning trendikat vana-roosat miksituna loomamustritega. Lisaks klassikalistele lõigetele leiad sellel hooajal huvitavaid dolly-pop stiilis kleite, rokilikku kuid samas naiselikku pitsi, trendikaid must-valget geomeetriat. Tule ja armu prantsuse stiili!

Morgani kauplus Foorum keskuses on avatud E-L 10-20, P 10-19

Jaga
Kommentaarid