Pealtnägijad teatasid sotsiaalmeedias, et 16-aastane nooruk ronis Novosibirski Kirovi rajoonis maja 23. korrusele ja kukkus alla takso Renault Logani katusele, mis lööki pehmendas. Kiirabi viis nooruki minema, vahendab RIA Novosti.

„Teismeline viidi 34. kliinilisse haiglasse. Praegusel hetkel on tema seisund stabiilne. Toimunu kohta viiakse läbi uurimine. Materjalid on üle antud uurimiskomiteele,“ teatas siseasjade peavalitsus.

Venemaa uurimiskomitee Novosibirski oblasti uurimisvalitsuse esindaja Anastassia Kulešova ütles TASS-ile, et nooruk on teadvusel.

„Tal on kõhupõrutus, maksarebend, kopsupõrutus ja õlaluu kinnine murd. Poiss sündis õnnesärgis. Tema seisund on stabiilne, ta on teadvusel,“ ütles Kulešova.

Uurijate andmetel viibis noormees 24. septembril koos sõbrannaga korteris, mis asub Novosibirski Kirovi rajooni Belovežskaja tänava maja 23. korrusel. Otsustanud tüdrukule muljet avaldada, ronis alaealine üle rõdupiirde ja rippus toru küljes, kuid ei suutnud kinni hoida ja kukkus alla pargitud auto katusele.